31/10/2020

Teoria Conspirației – Război biologic și economic

– De la Wuhan-China, coronavirusul  a “circulat” foarte repede prin toată lumea, dar în schimb nu a ajuns la…Beijing sau Shanghai !!!. Poate explica cineva aceasta ??!!.

-Cu toate că totul a început în China, bursa de valori chineză nu a colapsat, cum ar fi fost normal !!!. Au colapsat în schimb piețele de valori europene și americane !!!. Iar când aceste piețe de valori au colapsat, chinezii au cumpărat tot la prețuri minime !.

Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, conduce clar spre China :

  1. Acum câțiva ani au creat un virus, pentru care ulterior au făcut și antidotul.
  2. Au răspândit acest virus, special pentru a obține mari beneficii economice.
  3. S-a văzut clar că erau organizați și pregătiți dinainte, pentru ce va urma. Cum să construiești spitale numai în câteva zile, fără să ai un plan de alimentare cu apă, cu electricitate, fără o rețea de canalizare?! fără să ai contractate dinainte toate materialele necesare, instalațiile și aparatura necesară?! fără să ai pregătită depozitarea acestora, un volum impresionan?!

fără să ai contractate și pregătite dinainte echipele de muncitori, ingineri, specialiști și utilajele necesare?! .  Toate acestea s-au întâmplat foarte, foarte rapid, după un plan bine stabilit dinainte!.

  1. Au creat haos în toată lumea, începând cu Europa.
  2. Au “lovit” rapid economia multor țări.
  3. S-au oprit liniile de producție la produsele de bază, în multe țări. Oamenii din aceste țări, au fost nevoiți să rămână blocați în case, plătiți de către stat, în loc să producă !.
  4. Au cauzat căderea piețelor bursiere și pe urmă au cumpărat acțiunile, bonurile companiilor occidentale și americane, la prețuri derizorii. Au cumpărat pe prețuri de nimic și companiile străine(cu tehnologie superioară) care operau în China.
  5. După aceasta, ca la un semnal, au obținut imediat controlul epidemiei în țara lor, China !!!. De fapt ei erau pregătiți, planificaseră aceasta dinainte și epidemia nu a fost niciodată “scăpată de sub control” în China !.
  6. Cu ajutorul acestui coronavirus, chinezii au reușit să coboare foarte mult prețurile internaționale ale produselor de bază, inclusiv prețul petrolului !. Sunt produse de care economia chineză are mare nevoie .
  7. Imediat China a revenit la producții și mai mari ca înainte de “criza covid-19”, în timp ce economiile din celelalte țări concurente s-au oprit și sunt aproape de faliment !!.

– În această perioadă, chinezii au obținut foarte multe comenzi de produse, din toată lumea, au acaparat toate piețele internaționale pentru producția produselor de bază, pentru foarte mulți ani de acum în colo !

Și totul s-a întâmplat foarte repede, înainte ca lumea să-și dea seama ce se întâmplă cu adevărat !.

Cum spunea și președintele Trump: ” suntem în război !” , este o nouă formă de război mondial, declanșat de către China !. Este teribil la ce se pretează unele țări(să omori atâția oameni !!), ca să ia supremația în lume, călcând peste cadavre !.

– Există o carte apărută în anul 1999, scrisă de către coloneii chinezi Qiao Liang și Wang Xiangsui : “Războiul fără restricții: planul maestru al Chinei, pentru a distruge America”. Tot ce s-a întâmplat, apare scris aici !!!.

– Altceva: cum credeți că Rusia și Coreea de Nord, țări vecine și prietene cu China(care sigur nu au fost străine de planurile Chinei), aproape că nu au cazuri cu coronavirus ?!. În schimb, țările aliate ale SUA, care se află la distanțe mari de China, au o mulțime de cazuri și decese de Covid-19 ?!!.

– Chinezii motivează acum că “măsurile drastice” de a închide orașul Wuhan(11.000.000 locuitori !) au oprit propagarea virusului în China !. Este o minciună, este imposibil să oprești deodată, ca la un semnal, propagarea acestui virus !. De fapt, chinezii sigur au început să utilizeze antidotul acestui virus, antidot pe care-l aveau pregătit dinainte !.

– Este foarte ciudat cum capitala Chinei, orașul Beijing, nu a fost afectat deloc de către coronavirus !!!.

– Acum nu mai permit străinilor să intre în China, chipurile “ca să nu aducă din nou coronavirusul acolo !!!”.

– Au tupeu și tot ei vor să pozeze în “victime”.

– Un alt lucru foarte interesant : președintele Chinei, Xi Jinping, a vizitat Wuhan în plină epidemie de Covid-19, când era vârful acesteia !. De ce și-a pus atunci numai o simplă mască RM1, pentru a vizita toată aria afectată ??!!.

Ca președinte, ar fi trebuit să aibă un costum de protecție întreg, care să-l acopere de sus până jos, ca să-l apere eficient de acest virus foarte periculos !!. Dar președintelui chinez nu i-a păsat de acest virus periculos !!.

Aceasta nu cumva din cauză că-și făcuse antidotul și nu avea pentru ce să se preocupe ?!!.

– Nu există îndoială că este vorba de un război biologic și economic !!!. Iar lumea va fi cu totul alta, după ce această criză o să se calmeze. Sau cine știe, aceasta poate să fie decât etapa cu nr. 1, din planul lor macabru.

Ne-au schimbat la toți viața și Nu se știe ce ne mai așteaptă în continuare.

– Acum, după ce chinezii încearcă să pozeze în “victime” și în “salvatorii” lumii(trimit ajutoare, specialiști, etc.), nimic n-o să mai fie ca înainte !. Coronavirusul ne va lăsa pe toți săraci lipiți, în schimb chinezii și prietenii lor vor ieși întăriți și vor domina lumea !.

Pentru informațiile guvernamentale accesează categoria Guvernul României

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share