Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Testul RT-PCR va fi retras de pe piață până la data de 31 decembrie 2021

Avocat Gheorghe Piperea a publicat un mesaj pe pagina de facebook referitor la testul RT-PCR care va fi retras de pe piață până la 31 decembrie 2021.
UPDATE: ”Acum, întrucât CDC din SUA a declarat oficial că retragere cererea de autorizare de urgență pentru testele RT -PCR, pe motiv că dau rezultate fals pozitive/negative și că nu reușesc să distingă între covid și gripă, este timpul ca toți cei care au fost puși în arest medical pe motiv că sunt pre- sau asimptomatici, să reacționeze judiciar.
În locul celor care au avut de suferit de pe urma acestei așa-zise politici de sănătate publice, aș da în judecată statul și spitalul pentru daune materiale și morale. Aș face plângeri penale pentru abuz în serviciu contra directorului dsp și contra comandantului acțiunii, precum și contra tuturor propagandiștilor de la tv sau din rețelele de socializare (care au ajuns acum să propăvăduiască vakseenul ca singura soluție, ca pe un sfânt graal al religiei medicinismului sci-fi).
Tăcerea noastră este o continuă încurajare a nebuniei și iresponsabilității acestor impostori conspiraționiști.
Tăcerea medicilor este o cale sigură către pierderea totală a încrederii în medici.
Curând, foarte curând, medicii vor fi înlocuiți de aplicații. Prefer medicii, cu tot cu relele lor, pentru că sunt oameni și oamenii sunt supuși greșelii.
Aplicațiile nu pot face distincția între bine și rău.
Nu vreau un robot în locul unui judecător, al unui medic, al unui patron, al unui politician, al unui preot.
Voi?” a scris Gheorghe Piperea pe pagina de facebook.

ULTIMA ORĂ:

Premierul AUSTRALIEI: „O să-i încuiem în afara societății pe cei care nu sunt vaccinați. Nevaccinații nu vor putea munci.”

Vittorio Sgarbi în Parlament: Dacă eu am făcut vaccinul, ce frică am eu de un nevaccinat? V-ați pierdut mințile?

Citește continuarea pe: Proteste violente în lume! Pașaportul Covid scoate oamenii în stradă


Centrul American pentru Controlul Bolilor (CDC) a emis o alertă din care rezultă că va retrage cererea de autorizare de urgență a testului RT-PCR, cerere care a stat la baza utilizării acestui tip de test încă din februarie 2020. Până la 31 decembrie 2021, laboratoarele de specialitate trebuie să se orienteze către alte tipuri de testare care sunt deja autorizate de Administrația Americană a Medicamentelor și a Alimentelor (FDA).
Mai mult chiar, CDC încurajează laboratoarele să adopte la timp noi tipuri de teste apte a face diferența între “coincidența – 19” și gripa simplă. Iată pasajul relevant:
“CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses”.
Poate că această alertă nu vă spune mare lucru, în condițiile în care toată lumea este terifiată de varianta delta și de apartheidul sanitar care trebuie justificat cumva prin intermediul valului patru.
Numai că:
testul RT-PCR este utilizat încă din februarie 2020 pe baza unei cereri de autorizație de urgență depusă la FDA, autorizație care a rămas provizorie și la un an și jumătate distanță și care va fi … abandonată de CDC în 31 decembrie; exact la fel se întâmplă și cu vakseenurile – nici acestea nu sunt autorizate în procedura normală, ci urgent și provizoriu (Uniunea Europeană este într-o poziție ridicolă și criminală din acest punct de vedere, căci a pre-cumpărat 2 miliarde de doze de vakseen înainte ca măcar cererea de autorizare de urgență să fie depusă la AEM); cu toate acestea, testul RT-PCR sunt “știință”, “progres”, “triumf al medicinei și tehnologiei”, obiecte sacre care nu pot fi criticate fără excomunicare și satanizare;
– testele RT-PCR și vakseenul sunt, în prezent, implicit obligatorii, fiind parte din pașaportul sanitar impus peste tot în lume; testul RT-PCR este impus de unele țări chiar și celor care s-au “imunizat” cu serurile experimentale;
testele RT-PCR, care au generat pentru laboratoare cifre de afaceri de zeci de miliarde, au determinat în schimb pierderi economice, numai în țările vestice, de 73 de mii de miliarde de dolari; pierderile sociale, emoționale și psihologice sunt incomensurabile; zeci de milioane au murit prematur, iar sute de milioane au suferit pentru că lumea s-a concentrat pe coincidența – 19, din motivul panicii permanent alimentate de acest tip de test; iar acum aflăm oficial că aceste teste nu sunt deloc fiabile;
– un președinte african a probat că și o capră sau un ananas pot fi depistați pozitiv cu testul RT-PCR; iată că și CDC și-a dat seama că aceste teste pot da rezultate false, dar numai după ce lumea a fost pusă la pământ, pentru a fi mai facilă marea resetare;
– lumea va continua să utilizeze acest tip de test, cel puțin până în 31 decembrie 2021; lumea ca continua să circule “liber” sau să fie carantinată în baza acestui test, cu toate că rezultatele sale pot fi fals negative sau fals pozitive; afaceri ilegitime cu aceste teste vor continua să fure bani, ca preț al acestei iluzii;
– varianta delta și valul patru sunt date ca sigure de toată birocrația europeană și de toți propagandiștii pro-vakseen, fără ca testul RT-PCR să poată distinge simpla gripă de “coincidența – 19” și varianta delta de varianta alfa;
toți tehnocrații, toți politicienii, toată propaganda, ne pisează permanent cu tehnici de persuasiune care să ne convingă de teoria că vakseenul este singura soluție, deși este vorba de un ser experimental, vândut în baza unei autorizații de urgență, creat în 2-3 luni, sub presiunea unor cifre pandemice extrase dintr-un tip de testare autorizat de urgență, care se dovedește retroactiv a fi fost nefiabil (ca să mă exprim eufemistic); între timp, metodele naturale de prevenție și imunizare și procedurile medicale clasice de tratament ori medicamentele corect autorizate sunt ignorate sau chiar combătute, ca într-un film în care nebunii din sanatoriu au luat locul medicilor psihiatri și al personalului medical.
Din aceste puncte de vedere eu mă arăt convins că cineva, la un moment dat, va fi făcut responsabil de crime contra umanității. Nu vorbesc de o singură persoană, ci de entitatea malefică de la vârful alianței big tech-pharma-finance și de vătafii lor politici.
Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share