25/10/2020

Ti-a trecut prin minte să o părăsești?

turia pitt

Fostul model australian Turia Pitt a suferit  in 2011 arsuri pe 65% din corp după ce a fost prinsă într-un incendiu de vegetaţie în timpul ultra-maratonului de 100 de km de la Kimberley. Tânăra de 28 de ani a petrecut doi ani în spitale şi a avut patru degete de la mâna stâng amputate, trecand prin 200 de operatii grele.

În tot acest timp, iubitul ei a fost mereu lângă ea şi nici prin gând nu i-a trecut să o părăsească şi chiar a cerut-o în căsătorie recent. El era hotărât să o ia de nevastă pe Turia încă de acum patru ani şi, când ea se afla la terapie intensivă, a cumpărat un inel. L-a păstrat însă până în vara lui 2015, când cei doi s-au logodit.

turia-pitt-et-michael-hoskin

Prietenul ei, Michael Hoskin, a decis să-și părăsească slujba și să aibă grijă de ea.  Într-un interviu recent pentru CNN, când a fost întrebat: “Ți-a trecut vreun moment prin minte s-o părăsești sau să angajezi pe cineva să aibă grijă de ea și tu să-ți vezi mai departe de viața ta?”, replica lui a fost: “m-am însurat cu sufletul ei, cu caracterul ei, și ea e singura femeie care va continua să-mi împlinească visele.”

Asa arata iubirea adevarata!

turia pitt2

Distribuie acest articol Oficial Media
Share