21/06/2021

TIMISOARA: A V-a editie a Targului Apicol International Ghiroda

11076219_1077057428977519_1598125421_nAsociaţia Crescătorilor de Albine din România, Filiala Judeţeană Timişoara, în parteneriat cu Primăria Comunei Ghiroda a organizat la sfârşitul săptămânii trecute cea de-a cincea ediţie a „Târgului Apicol Internaţional Ghiroda-Timişoara 2015”.
Obiectivele acestei manifestări au fost: prezentarea de unelte, utilaje, obiecte de inventar apicol, ambalaje, medicamente de uz veterinar, consumabile, direct de la producători, importatori sau distribuitori, precum şi produse apicole de calitate, diferite sortimente de miere, produse bio, uleiuri naturale, siropuri din plante, produse cosmetice. Au participat peste o suta de producători şi expozanţi din domeniul apicol.
De asemenea târgul a mai vizat şi schimburile de experienţă între ţara noastră şi vecini, la târg participând şi apicultori din Serbia, Ungaria, Austria, Slovacia, Croaţia şi Bosnia-Herţegovina. De asemenea pe parcursul celor două zile au fost susţinute de către specialiştii în domeniu seminarii pe teme apicole. Manifestarea a mai avut ca scop, ca pe lângă achiziţionarea de produse apicole sau a utilajelor şi medicamentelor, celor interesaţi să li se ofere şi consultanţă PNA. La deschidere au luat parte şi personalităţi politice judeţene în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.
Stejărel Ionescu- Timisoara
Distribuie acest articol Oficial Media
Share