31/10/2020

Timişoara: Reversul medaliei

După problemele interne iscate în PSD Timiş, acum în preajma alegerilor şi mâncărimile de tot felul din rândul membrilor de partid, fără scărpinări, cu excluderi şi cu şicanări, primarul municipiului Timişoara le aruncă „reversul medaliei” .

Pe mine nu mă interesează problemele interne ale PSD. Știam că taberei Grindeanu nu i-a trecut gustul amar al înfrângerii suferite la alegerile municipale, când a fost ales președinte dl Răducanu contra dl Bârsășteanu și mai știu și că în PSD e o competiție acerbă pentru a se scăpa de la a-mi fi contracandidat la Primăria Timișoara.
Eu nu sunt avocatul d-lui Stoia, dar mă simt dator să spun un lucru, și anume, că omul acesta a căzut în dizgrația PSD, culmea, tocmai când a început să-și facă datoria față de Timișoara și timișoreni, când, dându-și seama în ce mizerii a fost târât de colegii PSD-iști -atât de “demni” de eticheta Grupul Împotriva Timișoarei pusă de mine!-, s-a detașat de ei și a votat sistematic pentru Timișoara și pentru timișoreni.

Eu mă bucur că talibanii PSD, cu toate metodele securistice la care au recurs, n-au reușit până acum și nici nu văd cum vor putea reuși de-acum înainte, să identifice persoana care a votat cu PNL, tot decisiv, când s-a încercat demiterea viceprimarului Dan Diaconu, persoană care m-a asigurat că și cu altă ocazie, în momente decisive, va fi, convinsă că eu, prin tot ce fac, servesc Timișoara și timișorenii, alături de mine și nu alături de șefii săi vremelnici, pentru care nu nutrește decât dispreț.

Nicolae Robu
Copreședinte PNL Timiș
Primarul Timișoarei

Distribuie acest articol Oficial Media
Share