24/10/2020

Timişorenii invitaţi la „Zilele Culesului de Struguri” de la Vârşeţ

Vecinii noştri de peste graniţă organizează an de an tot mai atractive festivaluri, cu care îşi atrag tot mai mulţi vizitatori. Unul dintre acestea este şi cel al „Culesului de Struguri” de pe dealurile Vârşeţului, din Serbia, festival ce a ajuns la cea de-a 62 ediţie, şi  ţine 4 zile, din 19-22 septembrie. Un festival cu excursii viticole, cu degustări de bucate sârbeşti, tradiţionale, cu degustări de diferite soiuri de vinuri şi multe alte surprize.

Invitaţia vine din partea Consulatului Serbiei la Timişoara, reprezentat de Marija Sosic consul la Consulatul General al Republicii Serbia în Timișoara, Ognean Krstic, președintele Uniunii Sârbilor din România, Tatijana Palkovic, președintele Organizației Turistice Varset, și Nikola Cuculj, președinte al Asociației Ordinului Vinului B.V.R. SFÂNTUL TEODOR.

Vă invităm la cel mai mare, cel mai vechi și mai vizitat eveniment turistic din regiunea Banatului sârbesc. An de an are loc această mare sărbătoare, iar numărul vizitatorilor din România este în creștere”, a fost mesajul consulului Serbiei, Marija Sosic.

Programul oferit publicului spectator este foarte bogat şi variat, astfel că vineri 20 septembrie de la ora 22,00 pe scenă va urca Svetlana Ceca Raznatovic, sâmbătă 21 septembrie, de la ora 21,00 OK BAND, iar de la ora 23,00 Alen Islamovic, iar duminică, în încheierea festivalului  , de la ora 20,00 va cânta AMADEUS BAND.

Nu vor lipsi programele de carnaval pentru copii, dar şi bal mascat, nu vor lipsi nici cavalerii vinului, sau paraşutarea a 150 de cosuleţe cu struguri şi premii din avion, fiecare coşuleţ paraşutat va avea un bileţel cu premiul câştigat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share