Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Top 5 activități de neratat în Mamaia: vacanță de neuitat

Sațiunea Mamaia este renumită pentru plajele sale întinse și apele limpezi ale Mării Negre, însă are mult mai multe de oferit decât doar soare și mare. Dacă plănuiești un weekend sau un concediu în Mamaia, te poți bucura de o mulțime de alte activități captivante. Bineînțeles, după ce te relaxezi pe șezlong, cu o băutură rece alături. De la sporturi nautice la experiențe inedite, Mamaia oferă surprize pentru toate gusturile. Pregătește-te să explorezi și să te bucuri de tot ce are acest loc minunat de oferit!

Sporturi nautice pe Lacul Siutghiol

Pe Lacul Siutghiol poți practica o gamă variată de sporturi nautice. Fie că preferi cursele cu ski jet și traseele cu banana boat, sau vrei să încerci parasailing și fly board, vei experimenta senzații tari și aventuri pe apă.

Poți practica sky nautic și wakeboard, dacă îți plac sporturile de iarnă, te poți bucura de frumusețea lacului într-o plimbare cu caiacul sau pe un standup paddleboard sau te poți distra cu prietenii într-o cursă cu hidrobiciclete. Iar dacă îți place să vâslești, poți opta pentru o plimbare relaxantă cu o bărcuță cu vâsle. Rezervă o cazare la un hotel din Mamaia, în partea de sud a stațiunii, pentru a ajunge ușor la parcul acvatic de pe Lacul Siutghiol.

Plimbare cu vaporașul spre Insula Ovidiu

În doar 20 de minute de plimbare cu vaporașul Ovidius pe lacul Siutghiol, ajungi pe Insula Ovidiu. Aici te poți bucura de liniștea și frumusețea naturii sau poți savura o masă delicioasă la unul dintre cele două restaurante de pe insulă. Insula Ovidiu, locul exilului poetului Ovidiu, este plină de farmec, oferind o incursiune fascinantă în trecut. Te poți îmbarca la debarcaderul din stațiunea Mamaia, vizavi de Cazino.

Testează toboganele de la Aqua Magic

Parcul Aqua Magic din Mamaia te provoacă la numeroase aventuri cu tobogane de toate formele și mărimile. Vei trăi momente intense participând la curse cu prietenii pe Multislide sau luând viteză pe toboganul curbat, iar dacă ai curaj, poți încerca senzația de cădere liberă pe Side Winder. Pentru cele mai tari senzații, încearcă toboganul Kamikaze, care coboară brusc de la cca 11 metri.

Fă-ți plinul de adrenalină în Luna Park

Situat în Satul de Vacanță, Luna Park este un paradis al distracției în Mamaia. Atracțiile variate, de la roata mare și montagne russe la bărcuțele electrice și Gravity Tower, sunt perfecte pentru toate vârstele și preferințele. Pentru o experiență completă, vizitează stațiunea împreună cu prietenii. Puteți rezerva cazari în Mamaia și vă veți bucura de distracție până în zori.

Distrează-te în cluburile de noapte

Nopțile în Mamaia devin magice în cluburile sale pline de viață. Pentru distracție de calitate, îți recomandăm clubul Ego, cu cea mai puternică sonorizare din Europa. Pentru petreceri tematice și seri speciale, poți explora clubul Fratelli, iar dacă vrei să închei seara într-un mod spectaculos, nu rata spectacolul de artificii de la Loft. Fiecare club oferă o experiență unică, iar atmosfera electrică și muzica de top te vor face să te simți ca în Ibiza.

Cu atât de multe activități și locuri de explorat, în Mamaia nu vei avea nicio clipă de plictiseală! Așa că pregătește-te să te bucuri de fiecare moment și să trăiești aventura pe deplin!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share