30/11/2021

Top investitii in Romania – Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

IMG_7494

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște și-a deschis astăzi porțile pentru toți târgoviștenii, dar și pentru cei care au dorit să ia parte la evenimentul festiv de inaugurare al celui mai mare obiectiv de investiții pe care îl deține orașul Târgoviște până în prezent.

Un proiect în valoare de 88 milioane de lei, Complexul Turistic se dorește a fi atât un punct de atracție turistică pentru toți cei care vor căuta și zona de agrement a orașului Târgoviște, dar și una dintre cele mai importante locații din țară unde se vor putea desfășura competiții sportive la cel mai înalt nivel, fiind chiar unul din obiectivele specifice ale acestui proiect.  ”Cel care va conduce bazinul de înot va avea sarcina de a organiza ca și indicator obligatoriu, competiții din calendarul oficial al Federației Române de Natație și sigur vom încerca să realizam și alte competiții aici”, ne declara primarul orașului Daniel Cristian Stan în luna martie a acestui an.

IMG_7480

Însă nu doar turiștii și sportivii se vor bucura de Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, alături de aceștia fiind târgoviștenii, primii care vor beneficia începând de astăzi de o zonă de agrement la standarde europene, nemaifiind nevoiți să meargă în afara orașului pentru agrement și relaxare.

Este o investiție dedicată târgoviștenilor, o investiție făcută jumătate din banii târgoviștenilor, de aceea avem și mai multă libertate cu privire la tarifele pe care le practicăm.” (Daniel Cristian Stan)

GALERIE FOTO

Au fost prezenți la deschidere primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de aparatul executiv la Primăriei Târgoviște, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, Gabriel Boriga, fostul edil al orașului și inițiatorul acestui proiect din anul 2011, consilieri locali, județeni, Clubul Chindia Târgoviște și cetățeni care au vrut să ia parte la inaugurarea obiectivului.

IMG_7487

”Mulțumesc fostului primar al orașului, domnului Gabriel Boriga, pentru contribuția la acest proiect, precum și domnului Ciprian Prisăcaru. Mulțumesc târgoviștenilor pentru faptul că au avut răbdare și sunt convins că va fi un obiectiv foarte apreciat care aparține în primul rând lor. Mulțumesc echipei de implementare.” (Daniel Cristian Stan)

IMG_7504

Complexul Turistic de Natație aduce un plus Târgoviștei ca și destinație turistică, dar în același timp va asigura condiții bune de petrecere a timpului liber pentru locuitorii orașului și ai județului. Cei doi ani de zile pentru Cristi Stan au fost deosebit de dificili, au fost ani de muncă în care a trebuit să îndreptăm anumite lucruri, ca să putem să marcăm finalizarea acestui obiectiv. Pentru viitor este foarte important ca Primăria Târgoviște să finalizeze centura orașului si din câte știu anul viitor va fi gata, în septembrie-octombrie. Trebuie să facem un efort deosebit să începem lucrările la Complexul Sportiv de la Unitatea militară de la Gară, care cuprinde stadion, sala de conferințe sportive, terenuri de sport. De asemenea trebuie să finalizăm proiectele cu finanțare europeană care sunt deja în derulare pentru oraș si județ.” a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu în deschiderea evenimentului.

IMG_7515

COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE – FACILITĂȚI DE RELAXARE

GALERIE FOTO

Complexul se intinde pe o suprafata de 105 958,26 mp si cuprinde mai multe zone de agrement:
– bazin acoperit;
– zona strand cu tobogane de diferite tipuri: TWISTER, SPACE BOWL, BLACK HOLE, RAFTING si KAMIKAZE;
– trei bazine: BABY LAGON, LAZY RIVER si RELAX POOL;
– un teren de volei pe nisip;
– loc de joaca pentru copii;
– spatii pentru sezlonguri;
– 3 terenuri de tenis;
– 1 teren de baschet;
– 2 terenuri de minifotbal;
– zona de spectacole;
– sauna;
– sala de forta;

IMG_7534

Complexul Turistic de Natație Târgoviște- PROGRAM și TARIFE

GALERIE FOTO

Distribuie acest articol Oficial Media
Share