28/07/2021

Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

O investiție de top în România a devenit o nouă emblemă pentru municipiul Târgoviște. Complexul Turistic de Natație este manageriat cu profesionalism de către Eugen Pătrașcu și, la această dată, bazinul de înot -cel mai modern din țară- face parte din categoria succeselor administrative, poate cel mai impunător proiect al primarului Cristian Stan.

Un proiect în valoare de 88 milioane de lei, Complexul Turistic se dorește a fi atât un punct de atracție turistică pentru toți cei care vor căuta și zona de agrement a orașului Târgoviște, dar și una dintre cele mai importante locații din țară unde se vor putea desfășura competiții sportive la cel mai înalt nivel, fiind chiar unul din obiectivele specifice ale acestui proiect.  ”Cel care va conduce bazinul de înot, domnul Eugen Pătrașcu, va avea sarcina de a organiza ca și indicator obligatoriu, competiții din calendarul oficial al Federației Române de Natație și sigur vom încerca să realizam și alte competiții aici”, ne declara primarul orașului Daniel Cristian Stan în luna martie a anului 2016.

Ieri a avut loc o conferință de presă la Complexul Turistic de Natație, acolo unde activitățile sportive se desfășoară deja, atât în zona bazinului cât și la sala de fitness deschisă pe 3 ianuarie. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan a vorbit despre modul în care se desfășoară activitatea la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, despre prezența primei medaliate a natației românești, Anca Pătrășcoiu, ca și antrenor, dar și despre planurile de viitor pe care municipalitatea le are în vedere pentru a dezvolta și mai mult noua baza de turism creată în fosta Cetate de Scaun a Tării Românești.

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște este una din investițiile cele mai importante din istoria Municipiului Tâgoviște. În momentul de față se fac antrenamente, sunt prezenți sportivi de la Câmpina, precum și o campionă națională și o vicecampioană națională.
De la începutul lui 2017 și până astăzi au venit peste 700 de persoane. Pe 3 ianuarie a început să fie funcțională și sala de forță, care deja a devenit neîncăpătoare (peste 400 de oameni până în prezent) motiv pentru care, într-unul din spațiile adiacente ne gândim să mai facem încă o sală de forță.
Sunt 7 instructori care colaborează cu Complexul Turisric de Natație în acest moment. Sunt aproape 300 de copii care vin la cursuri de înot la Complexul Turistic de Natație. E o mândrie pentru noi că predă cursuri la Complexul Turistic de Natație, prima medaliată olimpică din istoria natației românești, doamna Anca Pătrășcoiu. De asemenea încă doi multipli campioni naționali la natație. Cei care doresc să vină să înoate la Complexul Turistic de Natație, sunt pe mâini foarte bune.
La sfârșitul lunii, 18 și 19 februarie vom avea un concurs de înot, ”Cupa Chindia”, care va reuni aproape 400 de copii cu vârste între 8 și 11 ani. Vor fi 52 de probe, va fi cel mai important concurs care s-a organizat până în prezent la Complex. Sperăm că vor fi peste 1000 de spectatori. Sunt foarte multe solicitări de la Cluburile de Natație din țară pentru a veni la acest bazin.
Este baza de natație cea mai apreciată la acest moment în România, și mă bucur că reușim încet, încet să ne atingem obiectivele. Adică să dăm viață Complexului Turistic de Natație.” a declarat, Daniel Cristian Stan.

Despre planurile de viitor și noile investiții pe care Primăria Târgoviște vrea să le realizeze la Complexul Turistic de Natație aflați mai multe detalii AICI.

VEZI GALERIE FOTO

 

Citește și:

De la 1 ianuarie 2017 scad tarifele la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share