31/10/2020

Topul firmelor hunedoarene la a XXII-a ediţie

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara are onoarea de a premia cele mai bune firme din judeţ în cadrul Galei excelenţei în afaceri TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXII-a, 2015 ce va avea loc în data de 20 noiembrie 2015, la Restaurantul SAVA din Deva, începând cu ora 16:30.

Topul Firmelor din judeţul Hunedoara este un eveniment optimist prin definiţie, ce promovează afaceri de succes, care contribuie real la stimularea consumului şi a creşterii economice, selectate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate judeţele ţării.
Festivitatea de premiere Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment de business din judeţ, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri, care reuneşte anual peste 200 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului economic şi de afaceri, mediului politico-administrativ, social şi massmediei locale.
În fiecare an topul uneşte sute de firme din judeţul Hunedoara, premiate pentru eforturile depuse, corectitudine şi conştiinciozitate.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share