24/10/2020

TRAGEDIE în București! 26 de morți și 154 de răniți în urma unei explozii

colectiv

O explozie a avut loc in aceasta noapte, în clubul Colectiv situat în complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitală. Potrivit vicepremierului Gabriel Oprea, numărul persoanelor decedate a ajuns la 26. Potrivit Realitatea TV, 145 de persoane sunt rănite. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a dat publicității un număr de informare: 021. 206.9291, la care rudele victimelor vor putea suna pentru a afla informații. Donațiile de sânge se pot face la Institutul de Hematologie.

La toate spitalele de urgență au fost transportate victimele. Medicii sunt depășiți de situație. Au fost chemați de acasă toți medicii disponibili, toate asistentele. Trebuie să facem apel către populație să fie făcute donații de sânge. S-a declarat stare de urgență în majoritatea spitalelor din Capitală și la Spitalul Universitar a fost chemat întreg personalul medical și s-au făcut solicitări de la alte spitale pentru aparatură medicală, ventilatoare. Nu mai este loc nici la Spitalul Universitar, nici la Spitalul Floreasca. Se caută soluții, a transmis corespondentul Realitatea TV, Radu Țuțulan.

Potrivit ISU, echipaje de la toate serviciile de interventie se afla la locul tragediei. La fața locului a sosit și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Ministrul Gabriel Oprea se îndreaptă spre locul tragediei. Martorii spun că explozia a fost provocata de focurile de artificii. Incendiul s-a produs în apropiere de Maternitatea Bucur.

300 de oameni se aflau în club, în momentul exploziei. În Club Colectiv avea loc, în această seară, un concert de lansare a celui mai recent album al formaţiei Goodbye to Gravity, “Mantras of War”.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie acest articol Oficial Media
Share