Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tragedie în lumea modei: Stephanie Dubois este în comă după vaccinarea cu Astra Zeneca

Stephanie Dubois, din Cipru, este un model al RMG Model Agency. În prezent este în comă după o hemoragie cerebrală. Se pare că este o reacție a vaccinului Covid Astra Zeneca. Potrivit prietenilor și familiei de pe rețelele de socializare, este puțin probabil ca ea să supraviețuiască.

Stephanie a făcut o postare pe Facebook in data de 6 mai 2021 că și-a făcut vaccinul și s-a simțit „Oribil”.

Pe 14 mai, Stephanie făcuse o altă postare publică despre simptomele ei. Ea susține că o dor articulațiile, se confruntă cu tremurături, dureri de cap, amețeli și că se luptă să respire. Stephanie menționează, de asemenea, că se simte descurajată de modul în care reacționează corpul ei și de incapacitatea ei de a face o călătorie pe care o aștepta cu nerăbdare.

Pe 14 mai, ea a făcut o postare publică suplimentară mulțumind oamenilor pentru cuvintele lor de incurajare. Făcuse analize la sange și a menționat că „numărul meu de celule albe din sânge este mare, dar mi s-a spus că nu știu ce o provoacă. În această dimineață m-am speriat cu adevărat, să fiu sinceră. ”


Tragedie fără margini! Citește:

”M-ai lăsat cu o durere mare in suflet copilul meu drag si scump!” o mamă își plânge copilul de 20 de ani mort la 6 zile după vaccinare


Unchiul lui Stephanie, Stephane Gillisjans, a postat pe 19 mai că Stephanie a fost admisă la ICU și afirmă „ne înspăimântăm”. El continuă să transmită un mesaj de la Brigitte Davenport, mama lui Stephanie:

”Se pare că fiica noastră este prima victimă din Cipru a efectelor secundare ale vaccinului AstraZeneca. Fiica noastră este grav bolnavă la Spitalul Nicosia. A fost pe masa de operații timp de 3 ore și diagnosticul nu este unul bun. Totul a fost cauzat de vaccinul AZ care i-a dat o hemoragie cerebrală.”

Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, creierul lui Stephanie nu mai funcționează și se așteaptă ca ea să moară. Foștii colegi de muncă, prietenii și familia continuă să-și împărtășească durerea pe rețelele de socializare.

sursa: https://theempoweror.com/2021/05/22/young-model-stephanie-dubois-in-coma-after-astra-zeneca-vaccine/

Citește și:

Tragedie fără margini! Citește:

”M-ai lăsat cu o durere mare in suflet copilul meu drag si scump!” o mamă își plânge copilul de 20 de ani mort la 6 zile după vaccinare

Distribuie acest articol Oficial Media
Share