26/10/2020

Transporturile neautorizate distrug DN7A

Eforturile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara de a pune în siguranță Drumul Național 7A, în zona localității Jieț, între județele Hunedoara și Vâlcea, sunt zădărnicite de transporturile de material lemnos, se arată în  comuncatul DRDP Timișoara.

Autospeciale de mare tonaj intră de pe drumurile laterale pe partea carosabilă a drumului național cu noroi pe roți, afectând atât starea de curățenie a acestui drum, dar și structura de rezistență a părții carosabile și siguranța circulației. Sectorul de drum are restricție la o masă maxim autorizată de 7,5 tone, fiind interzis accesul autospecialelor de transport lemn de mare tonaj. În plus, lucrările de așternere de covor asfaltic prin reciclare efectuate recent sunt puse în pericol de aceste transporturi neautorizate”, au precizat reprezentanții Instituției.

DRDP Timișoara, prin SDN Deva, a anunțat autoritățile din județul Hunedoara, inclusiv Prefectura, și a solicitat sprijin pentru rezolvarea situației prin efectuarea și intensificarea controalelor, identificarea și sancționarea contravențională a transportatorilor auto care intră pe partea carosabilă cu noroi pe roți și a conducătorilor auto care încalcă restricțiile de circulație. Imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație!!!

 

Eforturile DRDP Timișoara de a pune în siguranță DN 7A, în zona localității Jieț, între județele Hunedoara și Vâlcea, sunt zădărnicite de transporturile de material lemnos. Autospeciale de mare tonaj intră de pe drumurile laterale pe partea carosabilă a drumului național cu noroi pe roți, afectând atât starea de curățenie a acestui drum, dar și structura de rezistență a părții carosabile și siguranța circulației. Sectorul de drum are restricție la o masă maxim autorizată de 7,5 tone, fiind interzis accesul autospecialelor de transport lemn de mare tonaj. În plus, lucrările de așternere de covor asfaltic prin reciclare efectuate recent sunt puse în pericol de aceste transporturi neautorizate.ℹ️ DRDP Timișoara, prin SDN Deva, a anunțat autoritățile din județul Hunedoara, inclusiv Prefectura, și a solicitat sprijin pentru rezolvarea situației prin efectuarea și intensificarea controalelor, identificarea și sancționarea contravențională a transportatorilor auto care intră pe partea carosabilă cu noroi pe roți și a conducătorilor auto care încalcă restricțiile de circulație.

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 7 octombrie 2020

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share