05/12/2020

Trei barbati din Pietrosita depistati pentru braconaj cinegetic

B1362688035Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic

Ieri, 18 ianuarie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic.

 

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 70 de ani, toţi din localitatea Pietroşiţa, în timp ce efectuau acte de vânătoare, având asupra lor alice de calibru mai mare de 5 mm.

 

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbaţilor în conformitate cu art. 29 lit. ţ) din Legea nr. 407/2006, respectiv pentru „fabricarea, comercializarea, deţinerea sau utilizarea alicelor cu diametrul mai mare de 5 mm” .

 

De asemenea, alicele descoperite au fost ridicate de poliţişti, în vederea confiscării.

 

 

Infracţiune contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, reţinută în sarcina unui cetăţean turc

În ziua de 18 ianuarie 2015, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, pe DN 71, în localitatea Ilfoveni, un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, de cetăţenie turcă.

 

 

 

 

 

În urma verificărilor efecuate, poliţiştii au stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului condus, era expirată.

 

Pe numele bărbatului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, ori neînregistrat, potrivit legii” .

Distribuie acest articol Oficial Media
Share