06/04/2020

TRIATLON Mamaia: 700 de sportivi, confirmați la start. Înscrierile încă sunt deschise 

Smartatletic, organizator al celei mai mari competiții de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că peste 700 sportivi s-au înregistrat deja la cea de-a 11a ediție a competiției-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge Powerd by Telekom Sport bookworm's lower pole.
Pasionații de triatlon care vor să își depășească limitele într-una dintre cele mai importante competiții de profil din regiune se mai pot înscrie la start până în data de 06.08.2019, accesând pagina http://h3ro.org/inscriere/ 너 없인 안된다 다운로드. Toate probele disponibile.
H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finantat de Primaria Municipiului Constanta si organizat de ACS SMARTATLETIC, valuare totala a proiectului este de 538 500 lei Rhythm world wii.
Pe lângă pasionații de triatlon din România, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezența sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria 스쿨메이트.
Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de sportivi din 30 de țări din întreaga lume. Competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană, în intervalul 20-22 septembrie revo uninstaller 다운로드.
Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint 삼성 카이. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.
Mai mult, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine, anul acesta, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint 칼무리.
Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance 수원시 지도. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie
Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon 케로로.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org 아마겟돈 게임. H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share