06/12/2021

seidnta-ordinara-cjd

Astăzi, în ședința extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița au fost aprobate mai multe proiecte printre care și două care țin de promovarea turistică a județului. Este bine că turismul a devenit o prioritate, iar proiectele care vizeaza aceasta ramura sunt pe masa de lucru. Pe linia dezvoltarii turismului în județul Dambovita au fost aprobate notele de fundamentare privind achizitiile, atat direct, pe platoul Padina-Pestera, cat si ca promovare a imaginii turismului cultural si geografic.

  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea Notei de Fundamentare privind achiziția unui stand expozițional pentru promovarea potențialului turistic al județului Dămbovița, prin participarea la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016.
  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea Notei de Fundamentare privind achiziția în anul 2016 a unor active fixe pentru obiectvul turistic Peștera Ialomiței din Masivul Bucegi, județul Dâmbovița.

De asemena și consilierii locali au aprobat în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal care a avut loc tot astăzi, proiectul de hotărâre privind parteneriatul dintre Consiliul Județean Dâmbovița și municipalitate pentru participarea la Târgul de Turism al României care va avea loc la Romexpo.

 

targ-turism

Distribuie acest articol Oficial Media
Share