Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TURIȘTI PRAHOVENI AJUTAŢI DE JANDARMII MONTANI

 

Doi turiști din județul Prahova, aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani.

 Azi-noapte, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Zănoaga au intervenit pe DJ 714 Moroeni-Bolboci-Peștera din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Cei doi tineri, o femeie și un bărbat în vârstă de 25 de ani, au plecat cu autoturismul din municipiul Sinaia și intenționau să ajungă la Peștera. La un moment dat, aflându-se pe DJ 714, în zona Zănoaga, au derapat și nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza căderilor abundente de zăpadă și a neechipării corespunzătoare pentru condiții de iarnă a autoturismului.

În urma acțiunii jandarmilor montani, cei doi turiști prahoveni au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul și au continuat deplasarea în siguranță până în zona Peștera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Acțiunea s-a încheiat la ora 03.30.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share