05/12/2020

Turneul Final al Campionatului National Feminin de Baschet se va juca la Targoviste

csm5Consiliul Local Municipal Targoviste intrunit astazi in sedinta extraordinara a aprobat in unanimitate de voturi proiectul de hotarare privind asocierea dintre Municipiul Targoviste si Clubul Sportiv Scolar Targoviste in vederea organizarii Turneului Final al Campionatului National Feminin de Baschet U16 in perioada 20-24 mai 2015.

Reprezentantul Clubului Sportiv Scolar Targoviste a declarat:

”Sunt astazi aici pentru a va ruga sa ne sustineti in organizarea Campionatului National de Baschet feminin. Federatia Romana de baschet ne-a delegat sa organizam evenimentul la Targoviste si in sprijinul acestui eveniment, una din obligatiile organizatorilor este sa oferim tuturor participantilor (vor fi peste 150 de sportive, antrenori, staff-ul tehnic si medical), un tricou oficial cu sigla turneului. De aceea solicitam ajutorul Primariei Municipiului Targoviste si avem prilejul cu aceasta ocazie sa aratam tuturor participantilor orasul Targoviste si monumentele sale istorice.”

Primarul Cristian Stan, a adaugat inainte de apobarea proiectului ca la acest Campionat participa si echipa de baschet CSM Targoviste care a avut un parcurs foarte bun in ultima perioada.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share