02/03/2021

Targoviste: acte sexuale cu minori din centrele sociale

mascati_diicot_58361600

Cei care ar trebui să vegheze la educaţia şi dezvoltarea minorilor defavorizaţi, a celor care nu au o familie şi o casă, se folosesc de aceştia în cele mai crunte moduri cu putinţă, exploatandu-i sexual!!!

O angajată din cadrul DGASPC Dâmboviţa- Complexul de Servicii Sociale “Floare de Colţ”, în calitate de supraveghetor, i-a ajutat cu intenţie pe suspecţi să exploateze sexual două minore.

Să vinzi ca la talcioc inima şi sufletul unui copil e o crimă. Să faci trafic cu carnea celor pe care ar trebui sa-i sprijini, sa abuzezi de singurătatea şi suferinţa lor şi din tutore să te transformi în călău este o lovitură letală pe care i-o poţi aplica unei fiinţe umane.

La data de 24.09.2015, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti efectuează un număr de 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Prahova, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2014, suspecţii au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe minore instituţionalizate într-un centru de minori aparţinând D.G.A.S.P.C. Dâmboviţa, din municipiul Târgovişte, pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, pentru a obţine foloase materiale.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share