24/10/2020

Un dâmbovițean aflat în dificultate în Masivul Montan Bucegi a fost sprijinit de jandarmii montani

IMG-20160331-WA0001

Jandarmii din cadrul postului montan Zănoaga aflați în patrulare pe traseele montane au intervenit în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate pe un drum forestier din Masivul Bucegi, se arata intr-un comunicat din partea IJJ Dambovita.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din județul Dâmbovița transporta cu o autoutilitară mai multe materiale pentru o pensiune din zona Padina. La un moment dat, în zona Barajului Bolboci autovehiculul a derapat şi nu au mai putut continua deplasarea, din cauza neechipării corespunzătoare și a stratului de gheaţă format pe drumul principal.

În urma acțiunii jandarmilor montani conducătorul auto a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul și însoțit în condiții de siguranță până la intersecția cu DJ 714 Moroeni-Peștera, de unde și-a continuat deplasarea către destinație, în prezent fiind în afara oricărui pericol.***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

                                                                                                   

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share