03/12/2020

Universitatea de Vest Timişoara – Instituția anului 2014

uvt4 (1 of 1) cUniversitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Asistență Socială, a obținut premiul Instituția anului 2014. Distincția i-a fost oferită în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, în urma unui proces în care UVT a concurat cu alte instituții importante din România, precum Universitatea A.I.Cuza din Iași, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Crucea Roșie, s.a.m.d.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 17 martie, la Ateneul Român din București, fiind organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, cu scopul de a recompensa performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul care a trecut (2014).

Premiul este o recunoaștere pentru specialiștii noștri, pentru activitatea depusă împreună cu studenții. O universitate înseamnă mai mult decât munca din sala de curs. Ieșim în comunitate cu proiecte, cu inițiative care să aducă valoare adăugată, să dezvolte abilitățile studenților, dar și mediul în care activăm”, spune Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Pentru cele 18 premii decernate la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială au fost nominalizate 599 de persoane și instituții. În etapa de vot online s-au înregistrat peste 105000 de voturi acordate persoanelor nominalizate. Decizia finală, cea de acordare a premiului Departamentului de Asistență Socială de la UVT, a fost luată în urma unui proces de jurizare desfășurat între 8 și 14 martie. Evaluarea s-a realizat în baza portofoliului de activități din anul 2014: acreditări, obținere de atestate de abilitare, granturi, publicații științifice, mobilități studențești, evenimente educative și caritabile în comunitatea locală.

Stejărel Ionescu- Timisoara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share