04/04/2020

Universitatea Politehnica Timișoara și Alergotura susțin mișcarea fizică

Sportul a avut un loc important în Universitatea Politehnica Timișoara încă de la înființarea acesteia, în 1920. Educația fizică e materie obligatorie în UPT de la începuturi și până în prezent Windows 7 boot. Generații întregi de sportivi s-au format și s-au afirmat la Politehnica.

Susținerea pe care Universitatea Politehnica Timișoara o acordă mișcării fizice se materializează acum printr-un nou proiect demarat în colaborare cu Clubul Sportiv Alergotura: instruire și antrenamente la bazele sportive proprii pentru toți cei care doresc să practice alergarea pe distanță lungă, la nivel amator, fie că că sunt studenți sau cadre didactice la UPT, fie din afara instituției 워크 m16서버.

Scopul principal al inițiativei este instruirea alergătorilor amatori, aceasta fiind necesară pentru menținerea formei pe perioadă îndelungată, evitarea epuizării, a accidentărilor sau forțării articulațiilor 빅히어로 6 다운로드. Cei care doresc să practice alergarea vor primi informații despre nutriția necesară, timpul pe care ar trebui să-l aloce alergării, perioadele de odihnă și de recuperare Download msinet.ocx. Chiar dacă alergarea se face la nivel de amator, trebuie respectate unele principii și reguli de bază.

Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 26 septembrie, ora 17:30, în Sala Polivalentă de la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara (Bd V CultShow Legends mp3. Pârvan nr. 2), cu o lecție teoretică urmată de antrenament fizic la Stadionul de la Baza 1 a UPT. Antrenamentele, în aceeași locație, vor continua și în zilele de 3, 10, 17 și 24 octombrie, de la ora 18:30, fiind coordonate de către profesorul Daniel Chirilă ug nx.

Sunt invitați să se înscrie, pe lângă studenții și angajații Politehnicii, toți cei interesați de alergare și de un mod de viață sănătos You are what you. Înscrierile se fac aici. Pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara a și fost creat un eveniment în acest sens 스마트폰 플래시 영상.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments