05/03/2021

”Va fi interesantă competiția electorală în toate UAT-urile ”

Victor Ponta a afirmat,  într-o  recentă conferinţă de presă că Pro România nu este nici anexa PSD, nici a PNL” şi că partidul pe care îl conduce nu are obligaţia să joace „în piese de teatru scrise de PSD sau PNL”.

„Orice moţiune de cenzură pe o temă economică sau socială, fie că este vorba de lipsa autostrăzilor, proiectelor de autostrăzi, fie de faptul că nu se dau alocaţiile pentru copii, o susţinem. Moţiunea făcută acum de PSD cu alegeri în două tururi este un joc între PSD şi PNL. Nu vor nici unii, nici alţii alegerile în două tururi, pentru că sunt două partide mari care îşi împart primarii între ele şi atunci nu ne interesează jocul lor. Pro România nu este nici anexa PSD, nici a PNL şi nu avem obligaţia să jucăm în piese de teatru scrise de PSD sau PNL”, a afirmat liderul PRO România aflat la Iași, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, dar și a întâlnirii regionale a partidului pe zona Moldova.

Candidaţii Pro România vor fi anunţaţi până la mijlocul lunii martie.

„Pe 8 februarie a.c.  avem la Bucureşti conferinţa noastră în care lansăm manifestul, criteriile de selecţie pentru candidaţi şi imediat după, cel târziu la 1-15 martie, vom avea candidatul la Consiliul Judeţean şi la municipiul reşedinţă de judeţ, pe care îi aprobăm la nivel naţional. Mi-aş dori foarte mult să fie cât mai mulţi oameni care nu au mai candidat sau au mai puţină experienţă politică pentru că ne dorim un rezultat bun în 2020, dar de fapt noi ne pregătim pentru 2024 şi chiar dacă un candidat nu câştigă în 2020 funcţia de primar şi preşedinte, rămânând consilier, viceprimar, vicepreşedinte, se pregăteşte pentru 2024 şi poate fi atunci favorit”, a declarat Victor Ponta

Deputatul hunedoarean  Sorin Marica,  a declarat că nu este timpul  pentru alegeri anticipate, dar este de acord cu alegerea în două tururi de scrutin.

” Trebuie să dăm șansa și partidelor mici de a prezenta electoratului un program și proiecte viabile. La ora actuală,  actualul guvern nu este pregatit să guverneze. În afară de câțiva ministri capabili, restul  sunt nepregătiți.  Avem ambiții mari să câștigăm  primării, pînă în 15 martie vom avea și listele cu candidații noștri. Ne dorim să avem și consilieri județeni. PRO România este o echipă puternică, o mare familie, facem o selecție a celor mai buni candidați. Cred că nu vom avea anticipate iar campania electorală își va urma cursul normal pentru alegerile  locale. Dacă vom avea și alegeri anticipate, pentru noi, nu există nicio problem și ni le dorim. Nu văd o criză majoră în aceast țară  și cred că vom avea alegeri așa cum s-a stabilit până în prezent. Va fi interesantă în majoritatea UAT-urilor competița electorală care bate la ușă. Îmi doresc alegeri în două tururi, mai ales în orașele mari, și cu siguranță vom avea parte și de suspriză.” a ținut să declare senatorul hunedorean.

Locuitorii Văii Jiului pot să-și prezinte problemele cu  care se confruntă,  deputatului Sorin Marica. ”Am considerat că trebuie să fim mai aproape de oameni. Mă leagă foarte multe de VALEA JIULUI  și este totodată o promisiune pe care le-am făcu-o celor care ne-au votat și cărora le multumim  pentru decizia luată. PRO ROMÂNIA  crește frumos , oamenii au încredere în lideri. Vreau să le mulțumesc colegilor mei, președintelui Victor Ponta că a fost alături de noi în Valea Jiului” a completat  deputatul Sorin Marica.

Cabinetul parlamentar al domnului deputat  funcționează  vizavi de magazinul Jiului,  în clădirea unde funcționează mai multe sedii ale unor partide politice și ong-uri.

Cetățenii pot să înainteze petiții și discuta cu deputatul hunedorean probleme specifice Văii Jiului sau individuale,  care pot fi rezolvate în măsura posibilităților și în conformitate cu prevederile legale. Acesta are alături organizațiile locale puternice ale Văii Jiului cu oameni deosebiți și cu ambiții, care-și doresc reașezarea Văii Jiului pe un făgaș normal din punct de vedere socio-economic,  prin  promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale ale individului.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share