30/10/2020

Vă invităm la Balul Vienez

Balul Vienez este un eveniment caritabil, în beneficiul Fundației United Way România, care încurajează valorile morale înalte, pe care orice societate prosperă se bazează.
Există 3 piloni principali care oferă direcția evenimentului încă de la început: cultural, caritabil și educațional.
Toate aceste aspecte se regăsesc în fiecare ediție și contribuie la însemnătatea pe care Balul Vienez de la Timișoara a dobândit-o în timp, devenind unul dintre cele mai importante evenimente ale Timișoarei .

De asemenea, Balul Vienez de la Timișoara este al 31-lea bal recunoscut la nivel mondial de către Primăria din Viena și se organizează sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei. Evenimentul este onorat prin participarea reprezentanților ambasadelor, consulatelor, familiilor regale, a instituțiilor locale și a investitorilor prezenți pe piața din România.

“Balul Vienez de la Timișoara – 2014 m-a impresionat în mod deosebit. Opera din Timișoara – construită de către un arhitect austriac – a conferit balului o adevărată atmosferă vieneză, muzica, dansul și discuțiile dintre prieteni fiind în prim-plan.”
Gerhard Reiweger – Ambasadorul Austriei

Avem onoarea şi deosebita plăcere de a prezenta Balul Vienez de la Timişoara, ediţia a IV-a, un eveniment semnificativ pentru Vestul României. Acesta va avea loc în 26 noiembrie 2015.

Invitaţiile, care reprezintă donaţii, sunt disponibile aici: http://balul-vienez.ro/invitatie/

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share