23/10/2020

Vălenii au cucerit cetatea VIDINULUI

Tinerii artiști din Valea Jiului au cucerit cetatea culturală a Vidinului

Cetatea Vidinului a găzduit zilele trecute,  un inedit festival la care au participat concurenți din mai multe țări europene. Festivalul ” Talent Show” a reunite la start 54 de tineri artiști în devenire. Valea Jiului  a fost reprezentată de cei mai talentați dintre ambițioșii elevi coordonați de Tiberiu și Jana Coconeț. După evoluția din concurs, punem spune că vălenii noștri, s-au întors acasă încununați de succes.

Câștigătorul festivalului a fost Tudor Sima, cel care și-a adjudecat Trofeul ”Talent Show 2019”. Acesta a participat la trei dintre secțiunile concursului. Este unul dintre cele mai importante trofee câștigate de micul artist,  care este deja o vedetă a Văii Jiului, un adevărat ambasador al României, pentru că impresionează prin ținută și atitudine, prin talentul slefuit de bunici și părinți și prin orele de muncă asiduă pe care le acordă studiului musical.

Alături de Tudor Sima,  printer  laureați s-a numărat și Elena Mojoatcă aceasta obținând Trofeul festivalului pentru ”Cea mai bună voce” din concurs.

De asemenea, în palmaresul Asociației Culturale ”Lirica” au fost și alte premii obținute de elevii prof. Tiberiu Coconeț la Festivalul ”Talent Show” de la Vidin, pe diferite categorii de vârstă, după cum urmează:

Ganea Sidonia – trofeu de categorie pentru secțiunile ”Muzică populară” și ”Muzică ușoară”;

Cepoi Melek Teofana – trofeu de categorie pentru secțiunile ”Muzică populară” și ”Muzică ușoară”;

Suditu Timeea – Premiul I pe categoria de vârstă pentru secțiunile ”Muzică populară” și ”Muzică ușoară”;

Apetri Elena Loredana – Premiul I pe categoria de vârstă pentru secțiunea ”Muzică ușoară”;

Prisecaru Ramona Ionela – Premiul I pe categoria de vârstă pentru secțiunea ”Muzică populară”;

Dregănesc Cristian – Premiul I pe categoria de vârstă pentru secțiunea ”Muzică populară”;

Cimpoeșu George – Premiul I pe categoria de vârstă pentru secțiunea ”Muzică populară”;

Botezan Ionel – Premiul II pe categoria de vârstă pentru secțiunea ”Muzică populară”;

Rezultatele obținute de acești copii talentați sunt rodul talentului lor artistic deja demonstrat în atâtea și atâtea festivaluri, competiții sau spectacole la care au participat, dar și muncii celor care slefuieșc și descoperă atâtea talente Tiberiu și Jana Coconeț.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share