25/09/2021

VALERIU PANOIU, Anul 2017: previziuni financiare

Numerologic, anul 2017 are vibrația 1 (2+1+7=10; 1+0=10). El deschide culoarul unui capăt de drum pe care mergem cel puțin 9 ani de acum înainte pe spirala timpului. Fiind anul noilor începuturi, 2017 este anul în care punem pietre de temelie pentru reconstrucția vieții noastre.

Cine nu a încheiat socotelile cu trecutul, cine s-a încăpățânat să prelungească situații terminate în 2016, pe vibrația numărului 9, anul acesta poate avea dificultăți majore în a definitiva ceea ce își doresc. Pentru cei ce au prelungit iluziile sau încăpățânările în 2016, neacceptând că, uneori, sfârșitul este singura șansă de renaștere, 2017 are conotații karmice. După o aparentă aplanare a conflictelor și dezbinărilor, lupta de a păstra ceea ce nu le mai aparține sleiește de puteri, stresează, îmbolnăvește. Și nici nu aduce vreo finalitate. Dacă nu s-a terminat ce trebuia să se întâmple în 2016, purificarea se face anul acesta prin suferință. Abia anul de vibrație 2, deci 2018, va putea aduce deznodământul amânat în 2016. Dacă nu faci ce trebuie la timp, atunci liberul arbitru este anihilat, deci nu mai poți să faci ceea ce te eliberează atunci când vrei tu. E ca la jocul de cărți: mai stai o tură. Până în 2018.

Invers, cei ce au intrat în 2017 conștienți și pregătiți pentru noi drumuri, cu temele făcute, lăsând trecutului ce-i al trecutului, au parte de o adevărată renaștere în acele domenii unde au muncit foarte mult ca să restabilească echilibrul. În 2017, cine privește înainte se trezește și își împlinește un mare vis, cine se uită înapoi își adoarme simțurile și visează în continuare.

Numărul 1 este cel mai spiritual dintre numere, cel mai apropiat de Dumnezeu, numărul din care decurg toate celelalte numere de bază până la 9. Anul 2017 face previziuni în funcție de nivelul de conștiință al oamenilor. Rememorând anii 2014, 2015 și 2016, ani 7, 8 și 9, este imposibil să nu remarcăm că au fost ani de vibrație materială! Interesul general s-a concentrat pe nivelul de trai, pe bunurile materiale, pe bunuri, pe conservarea resurselor și privilegiilor, pe lipsa de schimbare, pe a ține, a avea, a poseda, a nu da drumul. Banii și puterea personală, gloria și lăcomia au dominat relațiile interumane și sociale. Întrebarea de bază a fost ‘Ce și cât am și cum fac să am cât mai mult și cât mai multe?’. Ultimii ani au fost categoric cantitativi. De aceea, oricine are deschidere spirituală a avut parte de ani foarte grei, dificili, duri. Pierderile materiale, pagubele, încercările financiare au pavat drumul spre credința că Dumnezeu este permanent alături și are grijă de tot și de toți.

Anul 2017 promite recompense atât sufletești, cât și materiale, redresare, bani și recunoaștere, pe măsura apropierii de Dumnezeu. Iată că a venit un an în care măsura evoluției spirituale dictează într-adevăr calitatea vieții în planul fizic. 2017 este astfel anul calității și al autenticității. Va deveni foarte clar cine are orientare spirituală și trăiește o viață integră, precum în cer așa și pe pământ, și cine mimează doar viața spirituală, în numele câștigului. Se cern foarte clar valorile în 2017. E imposibil să fii spiritual și să te zbați material în 2017 (și în 2018 va fi aproape la fel). Abundența interioară se reflectă în prosperitate materială pentru toți cei aflați în relație cu Divinitatea, care-și fac misiunea personală și își acceptă locul în propria viață. În 2017, calitatea sufletului dictează cantitatea.

În schimb, anul 2017 vine cu probleme pentru toți cei ce se ghidează după legile Pământului, fără să țină cont de cele divine. Acumularea materială ca scop în sine este descurajată de energiile cosmice. De asemenea, ori de câte ori banii devin un scop în 2017, satisfacțiile pot să și apară, dar ele vor fi doar de natură financiară. Pe altă parte, pierderile vor fi mai mari decât câștigurile. Nemulțumirile și frustrările conduc la nemulțumiri și frustrări și mai mari.

Viața echilibrată, împlinirea interioară, liniștea sufletului revarsă în exterior darurile cocoșului din ‘Punguța cu doi bani’. Că tot începe și anul chinezesc al Cocoșului. Cei ce pun pe primul plan scopurile materiale, cei ce se lupă, cei ce se concentrează pe dorințe și frustrări, cei ce se compară cu alții ce au și, zic ei, nici nu merită, mai înghit o dată mărgica babei din aceeași poveste.

Nu banii aduc fericirea în 2017. Starea de fericire atrage banii! Nu banul îți dă siguranță și te face să te simți puternic. Credința și recunoștința pentru tot ce ai materializează succesul pe toate planurile. Bogăția decurge din gradul în care ți-ai asumat deciziile până la sfârșitul lui 2016, din acceptarea a ceea ce ai de rezolvat cu tine și din armonia în care îți dai voie să-ți trăiești viața.

Valeriu Panoiu

http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2017/01/anul-2017-previziuni-financiare.html

Distribuie acest articol Oficial Media
Share