10/08/2020

Victor Călinescu, candidat Pro România la Primăria Uliești: Autoritățile au uitat de noi!

Victor Călinescu, candidat Pro România la funcția de primar al comunei Uliești, aduce în atenția publică nevoile oamenilor din localitate dar și fondurile care ar putea reprezenta un mijloc de finanțare pentru realizarea proiectelor atât de așteptate.

Comuna Uliești este o comună uitată de autorități. Este o comună care merită să trăiască în normalitate, nicidecum sub imperiul unui joc de culise. Utilitățile publice lipsesc cu desăvârșire. Cetățenii au nevoie de apă, canalizare și gaze. Au nevoie să-și poată forma un alt standard de viață, au nevoie de dezvoltare. După cum știți, primăria Uliești, nu se află pe lista celor 51 de localități înscrise pentru acest proiect. Pentru cele descrise mai sus, identificarea fondurilor pentru acest tip de proiecte sunt: fonduri europene sau fonduri prin programul național infrastrucură mare.” a precizat Victor Călinescu.

Victor Călinescu, declarații din conferința de presă de astăzi de la sediul Pro România Dâmbovița:

 • Ținând cont de importanța autostrăzii A1, pentru aceasta exista necesitatea întocmirii unei baze de date cu firmele de logistică din București și din împrejurimi, să le transmitem intenția de colaborare și dorința de a le pune la dispoziție toate reseursele posibile, stabilirea unor întâlniri cu juriștii si in functie de interesele comune să punem bazele unor contracte avantajoase pentru părți. Am început de acum înființarea bazei de date și pot face mențiunea că toți colegii din echipă sunt foarte deschiși către acest subiect.
 • Un alt program important este crearea unui parc cu panouri fotovoltaice pentru stabilirea, suplimentarea și depozitarea energiei electrice. După cum știți în zona sunt foarte multe întreruperi de curent iar realizarea acestui proiect ar fi de mare utilitate pentru cetățeni.
 • Un punct extrem de important este formarea unui program de reabilitare drumuri și rigole. Există câteva localități din comuna, unde, de fiecare dată când plouă abundent, acei cetățeni trăiesc un adevărat coșmar. Nu este posibil ca autoritate publică, să nu te intereseze situația lor. Cetățenii din localitatea Croitori sunt supuși in fiecare an acestor intemperii.
 • O altă problemă acută din comuna Uliești este dispensarul medical nefuncțional si o farmacie modernă. Prin aceste fapte iei dreptul la sănătate al oamenilor.
 • Înființarea unui loc de depozitare pentru resturile și reziduurile materiale de constructie si altele decat gunoiul menajer.
 • Zona Argesului este plină de tone de deșeuri aruncate. Doresc înființarea unor puncte de selecție a deșeurilor.
 • Construcția unor baze sportive și de agrement. Deja am avut discuții cu tinerii, am identificat zonele. Ne dorim recompensarea copiilor cu burse și stimulente care să îi mobilizeze. Am toată încrederea în toti profesorii care doresc să se implice.
 • Reabilitarea drumului din toată comuna.
 • Reabilitarea sau construcția școlii din Croitori.
 • Achiziționarea unor utilaje ce ar putea fi utilizate în diverse activități, deszăpezire, sau alte calamități, chiar și spre închirierea în folosul cetățenilor.
 • Doresc o discuție cu primarii pentru a infiinta o piata de desfacere pentru produse alimentare si nealimentare. 

Victor Călinescu, candidatul PRO România Dâmbovița pentru comuna Uliești

Victor Ponta, candidat pentru primăria municipiului București

Adrian Țuțuianu-Programul de relansare econonomică aduce un plus electoral pentru PNL

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share