19/09/2021

Victor Călinescu, candidatul PRO România Dâmbovița pentru comuna Uliești

În conferința de presă de ieri organizată de PRO România Dâmbovița, Victor Călinescu, candidat pentru Primăria Uliești, a informat opinia publică despre intențiile sale privind comuna.

Câteva dintre proiectele menționate de către candidat sunt legate în principal de infrastructură. Așadar, se dorește implementarea tuturor utilităților publice care sunt necesare, precum: alimentare apă, canalizare, gaz, infrastructură rutieră, dar și infrastructura rețelei de sănătate.

„Aș vrea ca dispensarul medical să aibă în alcătuire un sector de medicină generală (de familie), stomatologie, farmacie și dacă este posibil recuperare medicală. Locuitorii comunei chiar au nevoie de un astfel de departament”, explică Victor Călinescu.

Din câteva discuții cu Adrian Țuțuianu, candidatul susține că a obținut sprijinul acestuia cu privire la tot ce înseamnă proiecte în comun, adică școli, precum și crearea unor locuri de agrement.

Mai mult decât atât, Victor Călinescu dorește crearea unor noi locuri de muncă, precum și dezvoltarea unui sistem informatic prin intermediul căruia oamenii să poată să-și obțină cu ușurință o parte din actele de care au nevoie.

O altă problemă ce trebuie rezolvată este cea legată de inundațiile caselor ori de câte ori plouă. Drept posibilă soluție, candidatul menționează implementarea unui sistem de rigole care să capteze apa, ducându-se către râul Neajlov.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share