23/01/2021

VIDEO. CSM Targoviste a castigat Cupa Romaniei la baschet feminin. Primăria Tărgoviște susține performanța sportivă

CSM Târgoviște a câștigat Cupa României la baschet feminin, duminică, în Sala Kati Szabo – Sf. Gheorghe, după ce a învins într-o finală spectaculoasă pe Olimpia CSU Brașov, cu scorul de 64-63 (15-19, 13-20, 22-14, 14-10). Pentru a zecea oară, CSM Târgoviște a câștigat Cupa României, după ce în semifinale a întrecut-o dramatic pe deținătoarea trofeului, ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, cu scorul de 58-55 (12-14, 11-16, 13-13, 22-12).

Astăzi, in cadrul unei conferințe de presă, primarul orașului Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarul Cosmin Bozieru si președintele CSM Târgoviște, Ciprian Prisăcaru au felicitat echipa de baschet feminin, CSM Targoviste pentru căștigarea trofeului Cupa României și i-au asigurat pe iubitorii de sport de susținerea pe care municipalitatea o va oferi în continuare echipei.

 

 

CSM Târgoviște a câștigat Cupa României în condiții nu tocmai favorabile, dar iată că Târgoviște reușește să uimească lumea baschetului românesc, deși echipa nu a plecat ca favorită în această competiție. Sezonul următor vom stabili ca obiectiv câștigarea titlului și desigur vom asigura echipei tot ce depinde de noi. Acest sezon a fost unul de tranziție, dar mai departe vrem ca Târgoviștea să redevină principalul reper din baschetul feminin național.” a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan.

Președintele CSM Târgoviște a punctat de asemenea faptul că fetele au depus un efort susținut și determinat în condiții mai dificile si consideră că sportul de performanță se poate face și pe bani puțini:

”Mulțumesc primarului, viceprimarului, Consiliului Local pentru spijinul pe care îl acordă, multumesc echipei minunate, conducerii tehnice care a făcut eforturi absolut remarcabile pentru a obține acest rezultat important și neașteptat, dar foarte dorit. Este trofeul tuturor, al comunității târgoviștene. Este un început la ce ne dorim să se întâmple în baschetul târgoviștean. Iată că se poate face sport de performanță și cu bani mai puțini, dar cu mai multă onestitate, cu mai multă muncă și implicare. ” (Ciprian Prisăcaru)

Cătălin Tănase, antrenorul CSM Târgoviște a promis tuturor că își vor da silința în continuare pentru că echipa să mențină tradiția și performanța baschetului feminin de la Târgoviște.

 

CSM TARGOVITE: Gabriela Larisa Toma 2 p, 9 rec, 5 pd, Elena Dincă 9 p, 2 pd, Monique Coker 14 p, 9 rec, Porchia Green 7 p, 10 rec, 4 pd, Donica Ayana Cosby 5 p, 1 pd, Alina Mihaela Chivu, Anamaria Vîrjoghe 2 p, 1 rec, Marta Fodor 2 p, 1 rec.

Olimpia CSU Brașov: Ioana Ghizilă 12 p, 4 rec, 3 pd, Dora Denisa Ardelean 4 p, 2 rec, 1 pd, Adrienne Nicole Webb 22 p, 3 rec, 4 pd, Kristina Higgins 6 p, 17 rec, 1 pd, Biljana Pesovic 17 p, 5 rec, 5 pd, Alina Andreea Crăciun 2 p, 3 rec.

 

 

 

Citește și:

Baschet. FANTASTIC. CSM Târgovişte a câştigat Cupa României

Distribuie acest articol Oficial Media
Share