31/10/2020

Vin sărbatorile, hai sa facem o faptă bună!

Targovistea la pas in colaborare cu Biblioteca Judeteana „Ion Heliade Radulescu” Dambovita organizeaza trei seri de film in scopuri caritabile. Pretul unui bilet consta in jucarii, hainute sau dulciuri ce vor fi donate cu ocazia Sarbatorilor de Craciun copiilor defavorizati. Cele trei filme sunt adresate persoanelor de toate varstele. Locatia unde se vor viziona filmele este la parterul Bibliotecii Judetene Dambovita, in sala de conferinte. In aceste seri sunt asteptate toate persoanele care doresc sa aduca un zambet pe fata unui copil si sa vizioneze un film bun.

PROGRAM:

  • Vineri, 11 decembrie ora 17:00             – Maleficent
  • Joi, 17 decembrie, ora 17:00                 – Joyeux Noel
  • Vineri, 18 decembrie, ora 17:00           – Hugo Cabret

 

AFIS_Seara_de_film_dec 2015 (2)-page-001

RECENZII FILME:

Maleficent 

maleficent_2014_movie-1680x10501

Filmul prezintă povestea unei tinere vrăjitoare pe nume Maleficent care trăiește pe tărâmul Moors și are niște aripi uriașe.Pe lume există 2 tărâmuri, Lumea oamenilor, plină de oameni egoiști și răi , și Moors,tărâmul plin de creaturi magice magnifice, un tărâm pe care oamenii îl invidiau pentru pacea și bunătatea sa.

 

Joyeux Noel

 

 

joyeux-noel-merry-christmas

Filmul este inspirat dupa o poveste adevarata, care s-a petrecut in Ajunul Craciunului in 1914, in timpul Primului Razboi Mondial in multe locuri diferite de-a lungul liniei frontului.

 

Hugo Cabret

cinema-cette-semaine-hugo-cabret-L-CLotkH

Hugo Cabret, un orfan în vârstă de 12 ani, trăieşte în zidurile gării din Paris şi are grijă de ceasurile mecanice ale acesteia. Una dintre cele mai valoroase posesiuni ale lui Hugo este un om mecanic stricat, un dispozitiv cu înfăţişarea unui bărbat cu un creion în mână, parcă pregătit să livreze un mesaj de o colosală importanţă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share