30/10/2020

Vindecaţi şi externaţi din spitalele judeţului Timiş

Până la această dată, 264 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeş” Timişoara, 1 persoană de la Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj și 8 persoane de la  Maternitatea Bega,  după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

Inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș efectuează verificări la o fabrică din județ, urmărindu-se modul în care au fost implementate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu SARS CoV-2, impuse de situația epidemiologică actuală.

Cu ocazia inspecțiilor efectuate de Servicul Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș s-a constatat faptul că o societate comercială cu activitate de alimentație publică de tip catering la domiciliu, nu a respectat obligația privind verificarea zilnică a stării de igienă individuală și de sănătate a angajaților, motiv pentru care aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.600 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii tematice de verificare a produselor biocide de la producător, distribuitor și pâna la utilizator, inspectorii din cadrul Servicului Control in Sănătate Publică continuă verificările în unități din această categorie.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share