Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Visul meu de Halloween

Toamna aceasta, Halloween-ul devine și mai magic în Timișoara. Magicianul Lorenzo-Cristian te așteaptă la cel mai mare spectacol de iluzionism din România – Visul meu de Halloween.

Un show captivant, o serie de numere de magie transpuse într-o poveste în care realul se va îmbina cu imaginarul, prin actul artistic al magicianului și colaboratorilor săi.

Când? 30 octombrie, ora 18:00, Casa Tineretului (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș).

Un spectacol pentru adulți și copii deopotrivă, în care efectele de iluzionism concurează între ele! Ca prin magie, persoane apar, dispar, se transformă, se teleportează, levitează… Roboți sunt creați pe scenă, motociclete apar, chiar și zăpada își face apariția într-un emoționantă poveste, spusă de cel mai titrat magician român, Lorenzo-Cristian.

Accesul se va face pe bază de bilet:
Categoria 2 – 50 Lei.
Categoria 1 – 70 Lei.
VIP – 100 Lei.

Biletul VIP  include accesul în culisele spectacolului, acolo unde magicianul Lorenzo-Cristian va întreține atmosfera timp de 30 de minute.

Biletele pot fi achiziționate online de pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/visul-meu-de-halloween-timisoara-casa-tineretului-442148/event.html sau telefonic la numărul 0752806143.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin