31/10/2020

Vizită de lucru pe Autostrada A1

Ministrul Transporturilor, Daniel Costescu s-a aflat într-o vizită de lucru pe Autostrada A1, tronsonul Arad-Lugoj, mai exact pe o porţiune de 24 km ce trebuiau finalizaţi până la mijlocul lunii iunie 2016.
Vizita a fost efectuată între Km 79 şi Km 54, unde au mai fost construite 12 pasaje, 9 poduri, 23 podeţe şi parapeţi de vânt. Lucrările au început în 2014 şi ar fi trebuit finalizate în 10 iunie 2016. Se pare că timpul a ţinut cu constructorul care a reuşit terminarea lucrărilor la sfârşitul lui noiembrie acest an, în proporţie de 94 %, cu o garanţie de 4 ani.
În vizita de lucru pe care a efectuat-o ministrul transporturilor s-a verificat şi tronsonul de drum de legătură cu lotul Lugoj – Deva, şi atât ministrul cât şi constructorul s-au arătat mulţumiţi de calitatea lucrărilor.
„ Acest nod de autostradă, aşa cum arată acum este recepţionabil. Mai trebuie terminat marcajul pe anumite porţiuni unde nu există , cam 30 km, desfăşurat pe ambele sensuri, însă totul ţine de timp. Trebuie ca afara să fie minim 4 grade şi lipsa umidităţii din aer. Dacă vor venii 10 zile uscate cu soare putem semna recepţia acestei porţiuni de drum pentru zona de rulare” este de părere Daniel Costescu

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share