28/11/2020

Volfest – Targ de voluntariat in Parcul Chindia din Targoviste

tineri voluntari

Weekend-ul acesta Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița vă invita la cel mai mare târg de voluntariat din județul nostru. Pe 30-31 mai, in Parcul Chindia, are loc VolFest-Târgul TINERIlor VolunTARI.

La eveniment vor fi prezente numeroase ONG-uri județene si naționale printre care amintim Crucea Roșie, Cercetașii României și Europe Direct. Pe lânga oportunitățile de voluntariat CJE își dorește si promovarea cetateniei active și a implicării în orice tip de activităti extracurriculare, de aceea la VolFest vor fi prezenti Palatul Copiilor, Asociatia Româna de Studii Nordice si Baltice si Biblioteca Județeana I.H Rădulescu, care vor prezenta proiecte viitoare sau aflate in derulare in care tinerii se pot implica (câți dintre noi am auzit de “Raftul cu inițiativă”?). În plus,vom populariza conceptul de Universități de Vară pentru Elevi (WSU, JSU, SummerIS) și taberele naționale cu finantare de la Ministerul Educatiei si Cercetării Știintifice, de care elevii pot beneficia in schimbul unor sume minime de bani.

Tot aici va avea un stand si “Targovistea la pas” care si-a propus sa promoveze orasul Targoviste prin intermediul fotografiilor si al videoclipurilor. Pe toata perioada VolFest, vor avea loc trainiguri de formare, dezvoltare personala, orientare in cariera, cursuri de prim-ajutor sau ateliere anti-drog. De asemenea sunt asteptati  toti tinerii talentati sa se promoveze.

Daca pictezi, cânti sau ai oricare alt talent esti așteptat alături de tinerii voluntari de la Volfest sa arăți asta lumii intregi. Vino să-ti expui desenele in parc sau să-i încânți pe trecatori cu un recital de chitară. Daca-ți place muntele, marea, medicina, ecologia, filologia (este pregatit si un stand de carte) , muzica, pictura, sportul, public-speaking-ul, robotica, teatrul sau dacă încă nu ți-ai descoperit pasiunea te așteptăm SÂMBĂTĂ alături de noi.

Orice e posibil la VolFest!

Targul are loc in parcul Parcul Chindia, incepand cu ziua de sambata, 30 mai, ora 12:00.

 

Eusebiu Barbu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share