10/04/2020

Vremea 26 noiembrie. Ce anunță prognoza meteo

Vremea 26 noiembrie va fi închisă. Temporar va ploua în vestul, centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. La munte, în special în zona Carpaților Orientali, iar din orele serii și în nord-est vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Local în Moldova, se va produce polei. 

Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp, îndeosebi în regiunile nordice și nord-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, dar la cote mai reduse și în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 8 grade. În zonele joase din sud și sud-est, mai ales dimineața, vor fi condiții de ceață.

Vremea 26 noiembrie în București

Vremea la București are un cer parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua din abundență. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 9°C și 3 grade Celsius. Cantitățile de apă ce se vor strânge pe perioada nopții vor atinge 2 L/m², vântul va sufla puterni cu 10 km/h dinspre N, iar șansele de precipitații sunt extrem de mari. Marți se vor înregsitra tot ploi la București, dar temperaturle vor scădea dramatic.

Vremea 26 noiembrie la munte

Cerul va fi parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua în cantități însemnate. Vântul va sufla slab pe timpul zilei, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 11°C și 2°C. Marți va continua să plouă ziua, iar noaptea apar ninsorile. Tot la munte se înregistrează și cele mai scăzute temperaturi, de -15 grade Celsius, prognozate vineri, 30 noiembrie.

a1.ro

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share