30/10/2020

Vremea 28 octombrie 2019 – Prognoza meteo pentru luni

Vremea pe 28 octombrie în ţară

Luni, vremea marchează primele semne ale unei răciri care e așteptată mai ales în cea de-a doua parte a săptămânii. Deocamdată, temperaturile scad ușor, așa că va fi în continuare cald și astăzi.

Maximele zilei sunt cuprinse între 16 – 23 de grade Celsius. În nord și vest, cerul se va înnora spre seară și noaptea și va ploua slab în Maramureș, jumătatea de nord a Transilvaniei și a Moldovei. Ploi locale ar putea fi semnalate și în Crișana.

Noaptea și dimineață va fi în continuare ceață în majoritatea zonelor de câmpie în special. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări la munte.

Minimele vor fi cuprinse între 2 – 13 grade Celsius. Presiunea atmosferică începe să scadă dinspre partea de sud-est a țării.

Principalele date meteo ale zilei:

– temperaturi în ușoară scădere

– ploi slabe în nord și vest

– maxime de 23 de grade

– minime de 2 grade

– 20 de grade în București

Prognoza meteo în București

Luni, în Capitală, vremea continuă să fie frumoasă, ba chiar foarte caldă pentru această dată în cursul după-amiezii. Noaptea și dimineața va fi ceață și va influența temperaturile în acel segment orar.

Maxima zilei în București va urca la 20 de grade Celsius, în timp ce temperaturile nocturne vor fi între 6 – 8 grade. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar presiunea atmosferică va scădea ușor.

observator.tv

Distribuie acest articol Oficial Media
Share