08/04/2020

Vremea 6 august – 3 septembrie 2018. Prognoza meteo de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM)

 Vremea 6 august – 3 septembrie 2018. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza actualizată pentru perioada 6 august – 3 septembrie 2018. 

 Vremea 6 august – 3 septembrie 2018:

ANM, prognoza meteo. Vremea 6 – 13 august 2018

În vest, nord, centru, dar mai ales în nord-vest, temperatura medie a aerului se va situa peste normele climatologice normale ale acestei perioade. Va fi mai cald decât este normal în această perioadă. În restul țării, vor fi temperaturi normale perioadei. În sud, e posibil chiar ca temperaturile să fie mai scăzute. Local, în nord-vest și-n centru, e posibil să fie precipitații excedentare. În restul țării va ploua mai puțin decât media multianuală lunară.

ANM, prognoza meteo. Vremea 13 – 20 august 2018

Temperatura aerului va fi în normele climatologice normale. Va fi mai cald decât în mod normal în jumătatea nordică a teritoriului. Vor fi temperaturi mai scăzute în sudul extrem. Precipitațiile vor fi cele normale perioadei. E posibil să fie mai multe mai ploi în vest.

ANM, prognoza meteo. Vremea 20 – 27 august 2018

În jumătatea de nord a țării va fi mai cald decât în mod normal. În regiunile sudice, în continuare, sunt posibile temperaturi mai scăzute decât în mod normal. Precipitațiile vor fi prezente mai mult decât în mod normal în vest și sud-vest și normale în restul teritoriului.

ANM, prognoza meteo. Vremea 27 august – 3 septembrie 2018

Temperaturile vor fi caracteristice perioadei. Este posibil să fie mai cald în nord-vest și centru, dar mai scăzute în regiunile sudice. Precipitațiile vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării și normale în restul perioadei.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share