06/12/2021

Vremea in urmatoarele trei zile

vremeaMiercuri valorile termice vor fi în creştere în toată ţara, însă vor caracteriza în continuare o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în special în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul şi în nord-vestul teritoriului, unde pe spaţii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi pe crestele montane. În zonele joase, dimineaţa, pe spaţii restrânse se va semnala ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI

În capitală, dimineata 3…5 grade. Astazi temperatura aerului va creşte uşor, însă vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA LA MUNTE

La munte cerul va avea înnorări şi va ploua local în Carpaţii Occidentali şi izolat în restul masivelor. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste, cu precădere în masivele sudice. Deşi valorile termice diurne vor fi în creştere în toată zona montană, vor caracteriza în continuare o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA PE 2 ZILE

Joi vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, astfel încât, în regiunile intracarpatice va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la jumătatea lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul Moldovei şi 23 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi temporar noros şi izolat va ploua slab îndeosebi în zona montană. Vântul va avea intensificări în sud-vestul şi sudul teritoriului, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi pe crestele montane. În capitală, dimineaţa 5-6 grade si condiţii de ceata şi la amiază 16-17 grade.

Vineri temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade la Suceava şi 19 grade la Satu Mare şi Baia Mare, posibil 20 în Dealurile de Vest. Cerul va fi temporar noros şi local se vor semnala ploi slabe sau burniţe în vestul şi sudul ţării şi cu totul izolat în rest. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat şi pe crestele montane. Dimineaţa, în zonele joase, local se va semnala ceaţă, posibil asociată cu burniţă. În Bucureşti vor fi condiţii ca trecător să plouă slab. Dimineaţa, 8-9 grade, posibil ceaţă şi burniţă şi maxima zilei, 15-16 grade, conform realitatea.net

Distribuie acest articol Oficial Media
Share