27/07/2021

Vremea Joi si Vineri. Astazi temperaturi de 30 de grade la Giurgiu

vreme-primăvară

Joi, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor depăşi frecvent 25 de grade, urmând a se înregistra valori între 21 de grade la Suceava şi 30 de grade la Giurgiu, cu excepţia litoralului şi deltei unde vor fi mai mici, între 15 şi 19 grade. După-amiaza şi seara temporar se va înnora şi local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la munte, în regiunile nordice şi nord-vestice şi pe suprafeţe mici în restul ţării. Vor fi condiţii de grindină.

În Bucureşti, dimineaţa, 11-13 grade şi la amiază, în jur de 29 de grade.

Vineri, deşi temperatura va scădea faţă de joi, mai ales în sud-vestul, sudul şi centrul ţării, valorile termice vor rămâne totuşi mai ridicate decât normele climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime, peste 20 de grade în aproape toată ţara până la 26 de grade la Satu Mare, mai scăzute însă pe litoral şi în deltă spre 12 grade. În jumătatea de vest a ţării vor fi averse, în general slabe cantitativ, însoţite de descărcări electrice, local în Banat, Oltenia şi la munte, pe arii restrânse în Crişana, Transilvania şi Maramureş şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină.

Se răceşte şi în Bucureşti, 11-13 grade dimineaţa şi o maximă de 20-22 de grade. Vor fi condiţii de averse, slabe cantitativ. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei, potrivit realitatea.net.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share