30/03/2020

Vremea pe 4 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi maxime de 9 grade

Vremea pe 4 decembrie vine cu temperaturi în media perioadei, dar vor fi precipitaţii în mai multe zone. Prognoza meteo anunţă şi polei în multe zone, dar pe arii restrânse 지니어스. În Bucureşti vor fi zero grade ziua.

Vremea 4 decembrie în ţară

Marţi, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice în cea mai mare parte a ţării Respond 1988 17. Temporar va ploua în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar la sfârşitul intervalului pe arii mai restrânse şi în restul teritoriului. Pe suprafeţe mici se va forma polei, cu o pondere mai mare noaptea în Transilvania, Moldova, Oltenia şi posibil izolat spre dimineaţă şi în Muntenia Download the hand picture. La munte, ziua vor fi precipitaţii mixte, apoi vor predomina ninsorile, iar în a doua parte a intervalului în nord şi centru trecător ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare 미확인 동영상.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, însă la cote mai reduse şi în nordul Moldovei şi sud-vestul Olteniei. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 şi 5 grade 아이폰 사파리. În zonele joase de relief din sud şi din est pe arii restrânse va mai fi ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte în a doua parte a intervalului în vestul, centrul şi nordul ţării 디아볼로의 대모험.

Prognoza meteo în Bucureşti pe 4 decembrie

Conform ANM, în Capitală, cerul va avea înnorări, vor fi condiţii de ceaţă, iar în ultimele ore ale intervalului va creşte probabilitatea pentru ploaie slabă şi polei 귀곡가 다운로드. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -4…- 2 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative rdcm.

Cum va fi marţi la munte

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice nu se vor modifica semnificativ faţă de intervalul anterior 나비잠 다운로드. În cursul zilei vor fi precipitaţii mixte, cu precădere în Carpaţii Occidentali şi în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, iar izolat vor fi condiţii de polei Download The Zealot 549 Tue. Noaptea, precipitaţiile vor deveni predominant sub formă de ninsoare şi se vor extinde şi în restul zonei montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste, în a doua parte a intervalului.

observator.tv

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments