22/10/2020

Wizz Air și-a anulat zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY)

Coronavirus a închis nordul Italiei, anulând astfel zborurile unor companii aeriene, printer care și Wizz Air, spre destinațiile Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) , până pe 3 Aprilie, ca măsură de protecție împotriva virusului Covid 19.

Rezervările afectate de această modificare vor fi reprogramate automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil, iar posesorii de bilete vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Sunt informați doar pasagerii ce și-au făcut rezervare prin wiz air.com, sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene, iar cei care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Rute
București – Bergamo
București – Treviso
Cluj – Bergamo
Cluj – Treviso
Timișoara – Bergamo
Timișoara – Treviso
Suceava – Bergamo
Iași – Treviso
Iași – Bergamo
Craiova – Bergamo

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share