19/01/2021

Zi plină la Clubul Politehnica Timişoara

Astăzi a fost o zi în care clubul Politehnicii a parafat două înțelegeri cu implicații pe termen mediu și lung.

Sergiu Popovici a semnat  un nou contract cu Politehnica Timişoara

Jucătorul de bandă stânga, sosit în iarnă la echipa noastră, şi-a pus semnătura pe o nouă înţelegere valabilă până la data de 30 iunie 2021 cu opţiune de prelungire pe încă un an de zile!

Sergiu Cristian Popovici a totalizat 102 apariţii pe prima scenă, unde s-a înscris totodată de patru ori pe lista marcatorilor. Născut pe 23 martie 1993, fotbalistul originar din Făget poate evolua atât pe postul de fundaş stânga, cât şi pe poziţia de mijlocaş stânga. A crescut la LPS Banatul şi a debutat la seniori pentru Fortuna Covaci în Liga 2. A mai evoluat de-a lungul carierei la Flacăra Făget (L3), Voinţa Sibiu, Academica (ambele L2), SC Vaslui, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Dinamo Bucureşti şi FC Hermannstadt (pentru toate în Liga I). S-a alăturat Politehnicii la mijlocul lunii februarie şi a evoluat până acum timp de 170 de minute în tricoul alb-violet – în jocurile cu Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna, ultimele meciuri oficiale ale echipei noastre înainte de întreruperea campionatului Ligii 2.

 Încheierea un acord de parteneriat cu ACS Electrica 1929 Timişoara

 Politehnica Timişoara a încheiat astăzi un acord de parteneriat cu ACS Electrica 1929 Timişoara. Prin intermediul acestuia tinerii fotbalişti de perspectivă ai noului club partener pot face mai uşor pasul către echipele grupării noastre, cu beneficii pentru ambele părţi.

După acordul semnat la începutul lunii cu Fortuna Becicherecu Mic, clubul nostru are un nou partener pe plan local. “Este de fapt o continuare a ceea ce ne-am angajat în această perioadă. Încercăm să stabilim acorduri cu toate centrele de copii şi juniori, pentru a identifica acei sportivi, care într-un viitor apropiat să devină valori necesare, atât pentru prima echipă, cât şi pentru un eventual transfer spre binele jucătorului şi al clubului nostru. Aşa cum se ştie, Electrica a fost întotdeauna o mare pepinieră de jucători. Chiar şi actualmente, jucătorul Sofran este crescut de cei de la Electrica şi desigur va fi unul dintre jucătorii pe care noi ne vom baza în continuare. Sunt bucuros că am semnat acest acord pentru că e un pas înainte în a consolida clubul nostru şi din punct de vedere al reprezentativităţii lui”, a declarat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii Timişoara.

“Ne bucurăm că am reuşit să încheiem acest protocol cu Politehnica, pentru a putea să le oferim copiilor şi juniorilor din cadrul clubului noi perspective. Acordul este încheiat pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire şi sunt stipulate anumite bonificaţii financiare care pot fi acordate clubului nostru în funcţie de perioada de utilizare a acestor jucători în cadrul clubului Politehnica, acesta având şi o prioritate de selecţie a jucătorilor”, a spus şi Marcel Nicola, preşedinte ACS Electrica 1929 Timişoara.

ACS Electrica 1929 este clubul care continuă tradiţia fostei Progresul Timişoara, formaţie care a evoluat inclusiv în Divizia B naţională. În ultimii ani gruparea de la Gara Mică s-a dedicat în mod special sectorului juvenil, cu rezultate evidente. În prezent, la nivel de seniori, echipa formată din tineri ai Electricii evoluează la nivelul Campionatului Judeţean Timiş (Liga a V-a).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share