Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Toți o laudă, nimeni n-o ajută! Știai că produsele lor sunt mai ieftine decât cele din supermarket?

Am găsit un mesaj emoționant al unei familii din Dâmbovița care încearcă să își vândă produsele ”crescute” în ferma proprie. Într-o lume din ce în ce mai globalizată, care aleargă de nebună și nu mai are timp să guste din calitate, familia Toma a reușit să pună pe picioare o afacere de suflet. Și noi iubim viața naturală, mâncarea sănătoasă, aceea de la bunica, pe care din păcate nu o mai găsim în viața de zi cu zi.
Suntem alături de acești producători locali care nu au renunțat la visele lor. Și da, au nevoie de oameni care să le cumpere produsele, nu doar să le admire!

Îi găsiți pe pagina de facebook Bunatati de la tara

Comuna Gura Foii, Dambovita, telefon: 0726 167 026
”Produsele sunt facute doar manual, in cantitati limitate, fara conservanti! Muraturi, zacusca, dulceata, compot, sirop, coniac facute acasa, cu pasiune! Porci mistreti sau pasari de curte, toate crescute cu dragoste!”

Toți o laudă, nimeni n-o ajută

”La marginea satului, într-o zonă liniștită, se află o fermă mică, unde familia pune suflet în fiecare produs. Produsele lor sunt 100% bio – laptele proaspăt, brânza delicioasă și carnea crescută natural.
Toată lumea vorbește frumos despre ei:
„Au cel mai bun lapte!”
„Brânza lor e extraordinară!”
„Carnea lor e pură, nu ca în magazin!”

Dar cu toate laudele, rafturile lor rămân pline

Iar în coșurile din supermarket ajung produse ambalate, aduse de la sute de kilometri distanță. În loc să facem un abonament sau o comandă și laptele să ne vină acasă, direct livrat, imediat după ce este muls, preferăm să cumpărăm lapte ambalat care n-are nicio legătură cu laptele natural.

Știai că produsele lor sunt mai ieftine decât cele din supermarket?

De ce să plătești mai mult pentru produse care vin de la zeci sau sute de kilometri distanță, când poți să susții o fermă locală și să ai produsele mai proaspete și mai sănătoase?
Susținerea înseamnă mai mult decât aprecieri. Înseamnă să cumperi lapte, brânză și carne de la fermă, nu să treci nepăsător pe lângă poarta lor.
Pentru că dacă mâine ferma aceea dispare, nu dispare doar o afacere. Dispare o parte din sufletul comunității.” (Florin Toma)
Distribuie acest articol Oficial Media
Share