Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum să devii cel mai bun

Ne ocupăm de imaginea dumneavoastră, vă creștem popularitatea, vă mărim numărul de susținători și/sau clienți.

Puteți comanda de la simple texte, studii și articole profesionale, până la comunicare socială și politică, descrieri de produse specializate, postări pentru social media și sloganuri publicitare.

OficialMediaMonteart® vă oferă avantaje de piață axate pe calitatea conținutului și care permite contactul cu publicul consumator și elector.

1. Produse, branduri, vanzari și servicii

Advertorialele sunt articole care oferă beneficii atât celui care le solicită, cât și cititorului sau publicației în care sunt postate. Scrise cum trebuie, advertorialele se bucură de multă apreciere din partea cititorului, iar la sfârșitul zilei acesta este și scopul principal al unei publicații. În calitate de cititor advertorialele îți oferă informația necesară în legătură cu un anumit produs sau serviciu și te ajută să înțelegi mai bine dacă ai sau nu nevoie de acesta. În plus, cuprind atât de multe sfaturi care nu costă nimic, încât alegerea trecerii la nivelul următor prin investiția în bunul promovat rămâne o alegere pur personală. 

2. Care este momentul potrivit pentru a comanda un advertorial?

Va doriti sa cresteti gradul de popularitate al companiei pe care o detineti. Doriti sa va faceti cunoscute serviciile sau produsele. Aveti un produs nou si doriti sa il faceti cunoscut. Urmeaza un eveniment important pentru companie si doriti sa il faceti public.

În calitate de om de afaceri advertorialele conturează pentru clienți profilul afacerii pe care o conduci. Ele fac ca totul să devină mai uman și mai simplu de digerat pentru publicul tău țintă și te diferențiază de competiție. Oamenii sunt ființe sociale cărora le place compania semenilor mai mult decât a unei entități. Astfel, advertorialele promovează vânzările deoarece dau firmelor șansa să se prezinte ca o persoană. 

3. In demnitati publice, imaginea este vitala

Daca politicienii nostri isi angajeaza rudele si cunoscutii in pozitii de consilieri, doar din dorinta de a captura cat mai mult din cheltuielile statului cu existenta acestora, un politician cu responsabilitate stie ca fara o consiliere permanenta si de calitate nu poate performa. Avantajul oferit de noi este că venim și cu advertorialul pe măsura promovării imaginii, dar și cu ziarul și colaboratorii din social-media. Într-un cuvânt, tot pachetul de dezvoltare a imaginii publice.

4. De ce este necesară colaborarea cu noi?

Pentru că:

  • niciodata nu iti poti privi obiectiv propria persoana, activitatea, pozitia, postura si relatia dintre aptitudinile tale si ceea ce ai de facut
  • niciodata nu vei avea feedback mai bun decat de la un specialist in strategii de comunicare
  • niciodata nu vei sti totul astfel incat sa acoperi toate domeniile si toate nisele asa cum o face o echipă massmedia
  • vei ajunge pe primul loc într-un timp scurt și cu investiție minimă.

Contactează-ne pe whatsapp pentru detalii: 0769453508 si email: contact@oficialmedia.com

Citeste și:

Promovare online – Advertoriale la prețuri fără concurență

Cum sa ajungi in top vanzari – Cum sa devii mai cunoscut – 4 pasi sa urci pe primul loc

Distribuie acest articol Oficial Media
Share