Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

s1_1Intrucat am observat o cerere cat mai mare pentru proprietati la curte, am studiat piata de profil si am incercat sa luam legatura cu cateva firme de constructii. Ne-a atras atentia din gama larga de oferte, un proiect pe cat de ambitios, pe atat de realist, care raspundea pozitiv la cat mai multe dintre cerintele noastre. Asa am descoperit proiectul GreenWood Tech- Case de lemn inteligente.

De ce sa alegi o casa inteligenta?

De ce sa nu platesti mai putin la intretinere, de ce sa n-ai un confort intr-o casa simpla, moderna si prietenoasa in acelasi timp? Probabil atunci cand iti inchipui casa de vis aceasta trebuie sa indeplineasca toate functiile pe care tu ti le doresti, si primul lucru la care te gandesti este sa te coste putin si desigur sa iti asigure confortul dorit.

Exista o casa care deja indeplineste toate aceste cerinte. GreenWood Tech este o casa de lemn la cheie, inovatoare din toate punctele de vedere: costuri reduse, perspective de extindere datorita modularitatii, studii de insorire si de peisaj care o aduc intr-un stadiu de tot unitar. Aceasta casa este plina de viata si lucreaza in favoarea ta.
Ne-a atras atentia studiul de insorire pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos.11209747_817736661639144_5447502400211035692_n

Cu totii ne dorim ca vara sa ne fie racoare si iarna sa economisim bani la caldura. GreenWood Tech reuseste sa ofere un maxim de avantaje tocmai prin aceste ”mici” detalii care mai tarziu se vor transforma in beneficii generoase, atat pentru confortul, cat si pentru economiile dumneavoastra.

Mircea Atanasiu, arhitectul din spatele ideii GreenWood Tech, sustine ca aceasta casa se adapteaza tuturor categoriilor de varsta si stilurilor de viata. Ea se pliaza atat pentru cei tineri, care sunt la inceput de drum, si nu au resurse financiare consistente, dar poate fi si visul celor care doresc sa se retraga intr-un colt linistit, fie pentru vacante, fie pentru tot restul vietii.

”Noi am vazut proiectul in felul urmator: sa fie o casa care se dezolta impreuna cu familia!
Esti tanar, ai posibiltati financiare reduse, sau pur si simplu nu vrei sa investesti toti banii intr-o casa mare. Iti faci un modul mic si casa poate fi extinsa. Proiectul este flexibil, raspunde unor nevoi exterioare, iti permite sa adaugi o zona de noapte, sau de zi in functie de cerintele ulterioare. Casa are o durata de viata de cel putin 50 ani datorita tehnologiei de construire. Incercam sa eficientizam investitia fiecaruia, iar prin proiectare incercam sa nu pierdem suprafete din casa, intrucat fiecare centimentru costa si este pacat sa irosesti bani.”

500a44935c8320008f1c713a63e32b8e_L

De ce sunt cei mai buni cei de la GreenWood Tech?

  • Incercam sa imbinam de la bun inceput sisteme pasive de incalzire, de climatizare, astfel incat casa isi regleaza singura temperatura.
  • Din experienta personala iarna am castigat cinci grade in casa (5-6 ore nu functiona caldura pentru ca nu era nevoie).
  • Un alt avantaj mare: casa se curata extrem de usor (in maxim 30 de minute). Intr-o casa normala faci curat o zi intreaga, iar a doua zi te odihnesti.
  • Poate fi construita si in mediul urban, chiar si in locuri de dimensiuni reduse.
  • Investita este mica. GreenWood One s-a ridicat la un pret de aproximativ 30.000 euro.
  • Designul este un produs integrat, totul este gandit inca de la proiectare si acest lucru aduce beneficii mari ulterior.
  • Construim oriunde nu pot construi altii.
  • Avem o politica transparenta, o buna colaborare cu beneficiarul si o promovare deschisa.

s1_4

Din dialogul cu Mircea Atanasiu am mai retinut inca unul din multele aspecte pozitive.

”In general activitatea de construire a unei case este ceva trunchiat: tu mergi la arhitect, el iti livreaza un proiect, apoi mergi la constructor. Se intampla in unele cazuri sa nu mai mergi nici la arhitect si sa o faci in regie proprie (asta este o greseala), sau mergi la constructor fara o echipa de proiectare, iar constructorul o va face in felul lui, tocmai pentru a obtine un profit mai mare.”

De aceea cea mai buna solutie pentru tine este o casa la cheie. Si pentru GreenWood Tech casele la cheie inseamna case impecabile: ”Doar sa vii sa pui mobila, sa nu faci reparatii, sa nu gasesti ceva nefunctional, cum ar fi usi care nu se deschid, ferestre care nu se inchid. Case la cheie inseamna sa ai alaturi o echipa de profesionisti pe care ii platesi sa-ti livreze un produs. Noi suntem corecti, punctuali, seriosi si livram exact ceea ce isi doreste clientul”.

In materialele ce vor urma echipa Oficial Media va fi alaturi de GreenWood Tech si va veni in sprijinul cititorilor-potentiali beneficiari, cu detalii despre eficienta si ambient, caci aceasta inseamna o casa inteligenta.

Poti contacta chiar acum echipa GreenWood Tech:

www.greenwood.house

Telefon: 0730036101

E-mail: office@greenwood.house16db9b88d9515580a78d5965b066ac2d_L

Foto: Tudor Niculaescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share