Andrei Plumb și-a anunțat retragerea din conducerea PSD Dâmbovița și din cursa pentru alegerile locale

Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, și-a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă retragerea din cursa pentru alegerile locale, parlamentare, și din candidatura la funcții publice.

”Am decis să nu candidez la această conferință de alegeri, la fel cum nu voi candida nici la alegerile locale, nici la cele parlamentare, pentru nicio funcție publică sau în interiorul PSD. Rămân în continuare un membru devotat al echipei PSD.” se arată în comunicat.

Decizia vine după ultimele răfuieli interne din cadrul PSD Dâmbovița, unde urmează o conferință internă de alegeri pe 19 ianuarie la care și-au depus candidatura pentru funcția de președinte, Rovana Plumb și Corneliu Ștefan. Echipa ”Plumb” a fost acuzată de management pe bază pe ”grup de interese” care nu mai servea cetățeanul. Aceeași echipă, spune același lucru despre colegii de partid: ”fiecare membru al PSD trebuie să pună interesele oamenilor mai presus de interesele sale personale.”

”2020 va fi un an politic complicat, cu două tururi de alegeri, în care se va decide angrenajul politic pentru următorii patru ani. Zbaterile din PSD Dâmbovița nu ne ajută, avem nevoie de o echipă omogenă pentru a câștiga alegerile, atât aici, cât și la nivel național.

Cred cu tărie că fiecare membru al PSD trebuie să pună interesele oamenilor mai presus de interesele sale personale. Pentru că asta înseamnă să fii cu adevărat lider. Simpla aspirație de a deține o funcție de conducere, oricât de legitimă ar fi această aspirație, nu ar trebui să primeze în fața intereselor comunității din care faci parte și echipei angrenate în proiectele pe care vrei să le realizezi.

Am observat, cu tristețe, că poziția mea în interiorul PSD Dâmbovița a devenit subiect de campanie electorală. Mi se pare profund greșit că unii colegi au ajuns să împrumute atacurile adversarilor noștri politici într-o dispută internă, în încercarea de a arunca o lumină nefavorabilă asupra experienței și performanței politice pe care Rovana Plumb le-a demonstrat în munca sa pentru România, întotdeauna din partea PSD.

Nu m-au deranjat atacurile adversarilor politici, dar în momentul în care poziția mea creează dispute în interiorul organizației, prefer să fac un pas în spate.

Pe această cale vreau să vă anunț că am decis să nu candidez la această conferință de alegeri, la fel cum nu voi candida nici la alegerile locale, nici la cele parlamentare, pentru nicio funcție publică sau în interiorul PSD. Rămân în continuare un membru devotat al echipei PSD.”  a declarat Andrei Plumb în comunicatul de presă.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share