28/05/2020

Culoarul astrologic de AUR: 1-15 august 2019. Spațiu de miracole

În astrologie, trigonul dintre Venus și Jupiter, denumit trigonul de aur, anunță dezlănțuirea forțelor benefice. Aspectul se poate produce de mai multe ori pe an, numai că rareori este însoțit de o alianță a celorlalte planete cum se întâmplă în data de 8 august 2019. Prin urmare, nu avem majoritate planetară, avem chiar unanimitate, iar relația Venus-Jupiter este împuternicită cu drept de veto.
Am mai trăit acest aspect în data de 9 mai anul acesta, însă fără aceleași efecte de amploare din pricina altor condiționări astrale. Acum, între Luna Nouă din 1 august și Luna Plină din 15 august traversăm un culoar astrologic de aur. Avem Happy Hours sus pe cer și jos pe Pământ, ca în corporații. Suntem alchimiști. Găsim formula și obținem aur!
În acest răstimp de 2 săptămâni Lumina lucrează prin și pentru noi. Și nu ca în sloganul acela ‘Dormiți liniștiți, astrele veghează!’, căci nu e timp de dormit. E timpul pentru acțiune. Universul conspiră pentru ca fiecare să materializeze ceea ce merită, pe frecvența aspirațiilor sale. Oportunitățile pică din cer și ne caută pe acasă. Sincronicitățile devin incontestabil de palpabile. Intențiile creatoare se manifestă. Lumina mai face însă ceva: răscolește tot Întunericul acolo unde el s-a cuibărit la putere, iar asta explică atât de multe la nivel social…
Suntem părtași la o corectare a cursului lucrurilor, atât la nivel personal, cât și la nivel de subconștient colectiv. Guvernator este acum semnul Leului, iar Jupiter din Săgetător face trigon nu doar cu Venus, ci și cu Soarele, în timp ce alte disonanțe planetare se estompează. Sunt încurajate rezolvările spectaculoase ale unor situații atinse de nedreptate, incorectitudine și mizerie. Întunericul iese la suprafață ca să fie măturat gunoiul.

Toți cei ce aspiră la creștere prin studii sau călătorii, toți cei ce fac acum un salt în afara cercului strâmt în care au funcționat, cei ce îndrăznesc să-și depășească limitele, cei ce se expun la diversitate, la informații și situații diferite, cei ce urmăresc creșterea calității vieții și autodepășirea sunt campionii acestui tranzit. Cine vrea calitate, primește și cantitate. Nu există acum puțin și bun. Dacă e bun și benefic, trebuie să fie și mult. Unii spun că în viața lor limita e doar Cerul. Trigonul de aur ne spune că și aceasta este o perspectivă limitată. De ce să facem din Cer hotarul aspirațiilor noastre, când avem infinitul și imposibilul de adus pe lume?

Cuvintele cheie sunt: realizare, triumf, trofeu, maxim, optim. În acest spațiu de miracole trăim două săptămâni în care nu mai putem respira decât șanse providențiale. Oxigenul nu ne mai place. A nu se înțelege că oricine are de câștigat! Doar cei dispuși să iasă din rutina devenită carapace, hotărâți să se transforme și să muncească pentru viziunea lor.
Trigonul de aur ne întreabă de ce ne-am mulțumi cu puțin, când putem avea tot ce merităm să avem? De ce să preferăm partea când ne caută întregul? De ce să rămânem la voia sorții când putem să ne creăm Destinul?
Fă un pas în necunoscut! Căci unde pui piciorul, Dumnezeu crește pământ stabil și fertil sub talpa ta!
 
Trigonul de aur în acțiune pentru fiecare zodie și Ascendent :
Berbec: iubire împărtășită, împlinire prin copii, recunoaștere publică.
Taur: realizare domestică, siguranță, viață de familie echilibrată.
Gemeni: relații benefice, călătorii fructuoase, deschidere către studii.
Rac: recunoaștere a talentelor, satisfacție financiară, investiții trainice.
Leu: noi începuturi, evoluție generală, validare și confirmări.
Fecioară: întoarcere la vechi aspirații, finaluri fericite, soluții divine.
Balanță: popularitate, succes în echipă, promovare.
Scorpion: reinventare socio-profesională, autoritate, siguranță materială.
Săgetător: rol de mentor, influență asupra celorlalți, șanse providențiale.
Capricorn: susținere, redresare financiară, deblocări miraculoase.
Vărsător: alianțe providențiale, creștere în cuplu, cooptare pe un nou drum.
Pești: ușurință, ameliorare generală, bunăvoință și sprijin de sus.
Valeriu Panoiu
Sursa: valeriupanoiu.blogspot.com
Distribuie acest articol Oficial Media
Share