Published On: sâm, iul. 6th, 2019

Curs STIVUITORIST în Târgoviște – Învață o meserie solicitată pe piața muncii!

Curs STIVUITORIST în Târgoviște

LOCURI LIMITATE pentru sesiune nouă curs STIVUITORIST, Târgoviște, curs acreditat și avizat ISCIR: 27.08.2019! Învață o meserie solicitată pe piața muncii! REDUCERE pentru achitarea integrală la înscriere.

Website: https://www.profesionalnewconsult.ro/…/stivuitorist-califi…/
Telefoane: 0753.336.611, 0748.778.833
E-mail: targoviste@profesionalnewconsult.ro

Curs STIVUITORIST în Târgoviște

Dorești să asimilezi cunoștințele și abilitățile necesare manevrării în deplină securitate a mărfurilor pe motostivuitor? Vrei să obții sau să îți reînnoiești atestarea necesară unui stivuitorist? Urmează cursul nostru de Stivuitorist, avizat ISCIR, organizat în Târgoviște!

Vei învăța ce presupune Calificarea de Stivuitorist și toți factorii de care depind această activitate complexă: tipul vehiculului, tipul şi categoria mărfurilor transportate, calitatea şi eficienţa transportului, gradul de securitate realizat pentru vehicul şi marfa transportată, gradul de optimizare a transportului, profesionalismul în activitate, aplicarea normelor de protecţia muncii, normelor PSI şi a celor privind protecţia mediului înconjurător.

Profesional New Consult, cu o istorie de 11 ani în formarea profesională, vă garantează seriozitate, promptitudine și competență. Alege Profesional New Consult, alege PERFORMANȚA!

Ne găsiți în Târgoviște în Centrul Civic, strada Libertății, nr. 2, etaj 1, camera 5, clădirea Mondial.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It