04/04/2020

Deputat Carmen Holban: Guvernul majorează cu 90 de lei plafonul maxim până la care pensionarii pot beneficia de medicamente compensate

În ședința de Guvern din 17 iulie 2018, premierul României, Viorica Dăncilă a anunțat creșterea plafonului veniturilor cu 10 procente până la care pensionarii pot beneficia de medicamente compensate Premier6.5.

”Vom majora plafonul veniturilor până la care pensionarii pot beneficia de medicamente la costuri cât mai accesibile. Creştem de la 900 de lei la 990 de lei plafonul veniturilor până la care se acordă compensarea cu 90% a medicamentelor 코레일체. Aşadar, avem o creştere de 10%”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de la Palatul Victoria.

Aceasta a adăugat că este a doua majorare efectuată de căre Guvern, după ce plafonul a crescut cu 30%, în iunie 2018. “Dorim ca pensionarii care au beneficiat de o nouă majorare a pensiilor începând cu 1 iulie să-şi păstreze acest drept, şi anume accesul la medicamente compensate”, a completat Dăncilă Download The Wyong SpecialTy.

Mai multe detalii despre noile măsuri în domeniul sănătății au fost prezentate astăzi în conferința de presă susținută de Carmen Holban, deputat PSD, membră în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților kda mp3 다운로드.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments