OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: mar, nov. 20th, 2018

Deputat Oana Vlăducă, Interpelare: Finanțarea unor lucrări în infrastructura de îmbunătățiri funciare în județul Dâmbovița.

Oana Vlăducă, deputat PSD de Dâmbovița, a adresat astăzi, 20 noiembrie 2018, o interpelare ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea având ca subiect finanțarea unor lucrări în infrastructura de îmbunătățiri funciare – județul Dâmbovița.

Solicitarea explică faptul că a devenit imperios necesară executarea unor lucrări de decolmatare a canalelor din infrastructura de îmbunătățiri funciare din comunele Morteni, Potlogi, Odobești, Văcărești și Dragomirești.

         ”Domnule ministru, 

În urma monitorizării amenajărilor de îmbunătățiri funciare de către personalul de specialitate din cadrul unității de administrare Dâmbovița, precum și a sesizărilor făcute de către administrațiile publice locale, au fost propuse pentru realizarea în regim de urgență în acest an mai multe lucrări de întreținere și reparații.

Volumul de precipitații din acest an, favorizat de abundență și concentrare pe durate scurte, a provocat efectul de băltire și inundarea mai multor suprafețe agricole și locuințe. A devenit imperios necesară executarea unor lucrări de decolmatare a canalelor din infrastructura de îmbunătățiri funciare, astfel:

  • Comuna Morteni: Amenajare Neajlov – Vânătorii Mari (CP1);
  • Comunele Potlogi și Odobești: Amenajare Titu Ogrezeni (canal Apă Rece);
  • Comuna Văcărești: Amenajare Brătești – Comișani (canal CC2 și CS3);
  • Comuna Dragomirești: Amenajare Mănești – Malu cu Flori (Valea Tisei).

Față de cele expuse, vă rog, domnule ministru, să-mi comunicați dacă lucrările de întreținere și reparații la obiectivele amintite beneficiază de finanțare în acest an și când vor fi ele executate.” se arată în textul interpelării.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It